Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Σε έξαρση τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στη Ρόδο


Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί της Ρόδου καθώς ανήμερα της Παναγιάς, ένα ακόμα νέο παλικάρι, μόλις 27 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ρόδου – Καλλιθέας, κοντά στον κόμβο των Κοσκινού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν στα χέρια τους οι αρμόδιες αρχές, το κακό έγινε  λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας.
Η τραγωδία σημειώθηκε όταν ο  27χρονος Χρήστος Χατζηαλεξίου του Ηλία, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σώμα του σε κολώνα φωτισμού. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγα λεπτά αργότερα, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς του.
Το θανατηφόρο τροχαίο, πέρα από τα συναισθήματα θλίψης, προκαλεί στην τοπική κοινωνία και έντονο προβληματισμό, καθώς δεν περνά ούτε μέρα που να μην υπάρχει τροχαίο ατύχημα στο νησί μας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, εκτός από το θανατηφόρο δυστύχημα, το πρωί στη Ρόδο είχαμε δύο ακόμα ατυχήματα, στα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ακόμα άτομα.

Το πρώτο σημειώθηκε στο  6ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Καμείρου, στις 7 παρά 10 το πρωί, ιχ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος συμπατριώτης μας, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Ρόδου, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν τουρίστα (υπήκοο Βουλγαρίας) ο οποίος κινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο  με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.
Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε, κοντά στο Μίρα – Μάρε, όταν οδηγός ιχ έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα. Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρή τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο οδηγός του ιχ.

Επίσης στις 10.30 το πρωί, στη Ρόδου Καλλιθέας επίσης, κοντά στην περιοχή του Φαληρακίου, ιχ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο. Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.


Θερίζουν τα τροχαία και στην Κω

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές  πριν τις 6 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό στο Πυλί της Κω (λίγο πριν το εκκλησάκι του Αγ. Πέτρου).
Ειδικότερα το εικονιζόμενο ΙΧ που οδηγούσε 43χρονος από το νησί της Κω, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε παλαιό πέτρινο πηγάδι (μέσα στο πλαϊνό χωράφι).
Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το μπροστινό μέρος του ΙΧ σχεδόν διαλύθηκε, ενώ ο οδηγός διακομίσθηκε με σοβαρή κρανιοεγγαφαλική κάκωση  (έφερε τραύματα και στον θώρακα) αρχικά στο Νοσοκομείο Κω, για να διακομισθεί στην συνέχεια με ΕΚΑΒ σε κεντρικό Νοσοκομείο.


ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου