Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Καλύτερα χειρουργός αιμορροίδων, παρά συνδικαλιστής του κ …. !!!!!


Με τον γνωστό “αντισυμβατικό” του τρόπο απάντησε σήμερα μέσω δτ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας ( www.moh.gov.gr ), ο αναπληρωτής Υπουργός, Παύλος Πολάκης, που βρέθηκε στο στόχαστρο μαζί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, της αήθους και ειρωνικής ανακοίνωσης ( “χειρουργός αιμορροίδων” ο Πολάκης επειδή φόρεσε την μπλούζα και τα γάντια και χειρούργησε ασθενή στο νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης – “Μαυρογιαλούρος” ο Πρωθυπουργός γιατί εγκαινιάζει Νοσοκομεία που δεν λειτουργούν… ), που συνέταξε η ηγεσία του οργάνου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του the faq, δεν εκφράζει το συνόλο των εργαζομένων.
Σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Είναι απόλυτα κατανοητή η αγωνία του κου Γιαννάκου και των συν αυτώ να παρουσιάσουν την κατάσταση στο χώρο της Δημόσιας Υγείας με τα μελανότερα χρώματα. Πρόκειται για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις εξαρτημένες σχέσεις «παροχής και λήψης υπηρεσιών» με το πολιτικό κατεστημένο το οποίο καταδυνάστευσε το λαό επί δεκαετίες.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω στον κο Γιαννάκο ότι τα κόκκαλα των «αείμνηστων» εμπνευστών του ΕΣΥ τρίζουν εδώ και δεκαετίες και συγκεκριμένα από τότε που από Εθνικό Σύστημα Υγείας, μετατράπηκε σε εθνικό σύστημα διακίνησης μαύρου χρήματος και διαπλοκής, μέσω του οποίου οι διαπλεκόμενοι του συστήματος θησαύρισαν εις βάρος του λαού.
Έτριζαν τα κόκκαλα των «αείμνηστων» εμπνευστών του ΕΣΥ, μέχρι που δεν άντεξαν άλλο και έσπασαν όταν αντιλήφθηκαν ότι ενώ από τη μια ο ΕΟΠΥΥ όφειλε 9,5 εκατ. ευρώ σε κέντρο μεταμοσχεύσεων πνευμόνων της Αυστρίας, το οποίο προσωρινά διέκοψε τη μεταφορά ασθενών με κυστική ίνωση από τη χώρα μας, από την άλλη μεριά η πολιτική βούληση των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν να μοιράζουν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ εκατομμύρια ευρώ σε ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, εξαγοράζοντας έτσι στην ουσία την προβολή των προεκλογικών τους προγραμμάτων. Συγκεκριμένα για το 2014 η δαπάνη επικοινωνίας του ΚΕΕΛΠΝΟ ανήλθε στα 6 εκατ. ευρώ περίπου.
Και δεν φτάνει που έσπασαν τα κόκκαλα των «αείμνηστων» εμπνευστών του ΕΣΥ, αλλά εξαϋλώθηκαν κιόλας όταν οι πολιτικοί τους απόγονοι έπεσαν στο ίδιο καζάνι με τους πάλαι ποτέ πολιτικούς τους αντιπάλους, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν τα συμφέροντα της διαπλοκής την οποία εξέθρεψαν και γιγάντωσαν στο διάβα των χρόνων.
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα ήταν η κατάληξη των «αείμνηστων» εμπνευστών του ΕΣΥ, μα θέλω να πιστεύω πως δεν θα είχαν αφομοιωθεί από αυτό το σάπιο σύστημα το οποίο έκατσε στο σβέρκο ενός ολόκληρου λαού σαν μπιστικός των σύγχρονων αστοτσιφλικάδων.
Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση στην πόλη ενός ολοκαίνουριου ασθενοφόρου με αναμμένους τους φάρους του λόγω μικρής καθυστέρησης της άφιξής του στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των 11 νέων ασθενοφόρων, σίγουρα όμως θα κατατρομοκρατήθηκαν βλέποντας την άλλη μέρα τα ασθενοφόρα της πόλης να κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς πληρώματα (οδηγούς και διασώστες) όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Αποτελεί τουλάχιστον γελοιότητα να υποστηρίζει η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εργάζεται με γνώμονα το συμφέρον της ιδιωτικής Υγείας. Ο λαός θυμάται πότε άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα ιδιωτικά κέντρα υγείας σαν μανιτάρια, ο λαός θυμάται πότε πήγαινε στα δημόσια νοσοκομεία και πλήρωνε 5 ευρώ, οι ανασφάλιστοι θυμούνται πότε πήγαιναν στα νοσοκομεία και πλήρωναν για να γιατρευτούν.
Τέλος, επειδή η περεταίρω ενασχόληση με τις γελοίες ανακοινώσεις του καθοδηγούμενου από συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ είναι περιττή, θα ήθελα να απευθυνθώ στους αγωνιστές – λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας, στους ανθρώπους που υπερβαίνοντας κάθε λογικό όριο αντοχής στήριξαν και στηρίζουν τις δομές της, στους ανθρώπους των οποίων η αντικειμενικότητα τους επιτρέπει να διακρίνουν τον έντιμο αγώνα της κυβέρνησης, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και το δικό μου για τη στήριξη και την αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας , τους ανθρώπους που χωρίς κομματικές παρωπίδες διακρίνουν τα σαφή και συνεχόμενα δείγματα βελτίωσης, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή καθιστώντας σαφές στους εργατοπατέρες ότι δεν αποτελεί ντροπή να είσαι χειρουργός (και) αιμορροϊδων, αποτελεί όμως διπλή ντροπή να είσαι συνδικαλιστής μόνο της ανατομικής περιοχής στην οποία ανήκουν οι αιμορροϊδες.»
πηγη: thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου