Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Φιλιατρών σε Άγγελο Χρονά: «Επιτακτική η ανάγκη για ένα ακόμα Ασθενοφόρο»!!!


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος – Εντεταλμένος για θέματα υγείας στην Π.Ε Μεσσηνίας Άγγελος Χρονάς, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε το σταθμό του ΕΚΑΒ, ο οποίος στεγάζεται σε κτηριακό συγκρότημα του ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΑΦΚΑ) στα Φιλιατρά.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε συνάντηση με μέλη του πληρώματος, τα οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε βάρδια, και τους συνεχάρη γιατί χάρη στην έγκαιρη επέμβαση, στην άρτια εκπαίδευση, στην άριστη γνώση του αντικειμένου και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης του καθήκοντός τους, έχουν σωθεί ζωές.
Οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής είναι ικανοποιημένοι και αισθάνονται ασφαλείς με την παρουσία του ΕΚΑΒ, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει.
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, ανέφεραν στον κ. Χρονά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, επισημαίνοντας για πολλοστή φορά, την επιτακτική ανάγκη για ένα τουλάχιστον νέο ασθενοφόρο, καθώς ο στόλος των ήδη υπαρχόντων είναι παλιός και ελάχιστος, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής η οποία εξελίσσεται ταχύτατα τουριστικά και δέχεται πλήθος κόσμου, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.
Ο κ. Χρονάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:
“Λόγω της αρμοδιότητας μου γνωρίζω, πως βάσει της ένταξης του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 10 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει η παράδοση 10 νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ, τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών στις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου”.
Επιπλέον, διαβεβαίωσε: “Παρακολουθώ από κοντά το θέμα και βάσει των δυνατοτήτων που μου προσφέρει η θέση την οποία κατέχω, με μεθοδικότητα και επιμονή, θα προωθήσω τις απαιτούμενες διαδικασίες”.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου