Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Εισαγγελική έφοδος στο ΚΕΕΛΠΝΟ!!!


Έφοδο πραγματοποίησε κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας μετά από σχετική παραγγελία της εισαγγελίας διαφθοράς και στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίγες ώρες μετά την έφοδο στα γραφεία της εταιρείας «Mindwork Business Solution», με νόμιμο εκπρόσωπο την Σταυρούλα Νικολοπούλου - Σταυροπούλου (σύζυγο του Γ. Στουρνάρα). 

Σύμφωνα με τα τις πληροφορίες στόχος των εισαγγελικών λειτουργών είναι να εντοπίσουν έγγραφα που σχετίζονται με τις διαφημιστικές δαπάνες του Κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται οι έρευνες να επεκταθούν και σε άλλα αδικήματα.
 
«Το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και αν ενοχλεί τη Ν.Δ. θα διερευνηθεί σε βάθος» υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στην κριτική της Ν.Δ. για την έφοδο των εισαγγελέων διαφθοράς στην διαφημιστική εταιρία του συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα. Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση για απαράδεκτη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι «η σπουδή της Ν.Δ. να παρέμβει ως συνήγορος αλλά και ως υποβολέας στο έργο του Διοικητή της Τραπεζας της Ελλάδας, κάνουν ζημιά στον ίδιο και στο ρόλο του». Είχε προηγηθεί σχόλιο της Ν.Δ. «για άσκηση εξωθεσμικής πίεσης από κυβερνητικούς κύκλους εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα». 

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου