Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς» πραγματοποίησε το ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα!!!


Σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο την προσέγγιση, την ευαισθητοποίηση (μέσω της πληροφόρησης) αλλά και στην εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την εξέχουσα σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED) για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας και την επιβίωση των θυμάτων καρδιακής ανακοπής, οργανώνει το ΕΚΑΒ, στο «Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς».



Στην Πρέβεζα η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το πρωί στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο με πλήθος συμπολιτών μας να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν μέσω επιδείξεων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε ανοιχτούς χώρους.



Παράλληλα, με την ευκαιρία αυτών των εκδηλώσεων, στελέχη του Ε.Κ.Α.Β. πληροφόρησαν τους πολίτες για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις δραστηριότητες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ενώ φρόντισαν για την παροχή βασικών και αναγκαίων γνώσεων για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, δεδομένου ότι ο καθένας μας , οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να κληθεί να παράσχει βοήθεια σε κάποιον συνάνθρωπο μας.

ΠΗΓΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου