Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Γορτυνία: «Έμεινε» ξανά από βλάβη το ασθενοφόρο!!! Πήγε το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη για να πάρει τραυματία!!!


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας της Γορτυνίας. Για όλη τη Γορτυνία, υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο το οποίο είναι … απαρχαιωμένο.
Τον περασμένο Μάιο, είχε προκληθεί μεγάλο ζήτημα, όταν το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, είχε ακινητοποιηθεί, λόγω βλάβης, έξω από τη Ζάτουνα, όπου πήγαινε για να παραλάβει μία γερόντισσα που είχε υποστεί εγκεφαλικό.
Το ασθενοφόρο επισκευάστηκε, αλλά επειδή είναι παλιό, δεν άργησε να προκύψει ξανά πρόβλημα.
Σήμερα, λοιπόν το ασθενοφόρο πήγε στην Καρκαλού, για μία γυναίκα που είχε σπάσει το πόδι της. Το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε πάλι από μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Τρίπολη!
Το χαλασμένο ασθενοφόρο της Γορτυνίας, έμεινε στην Καρκαλού, μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια.
«Για ακόμη μια φορά το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας ακινητοποιημένο με ασθενή μέσα, έπειτα από αλλεπάλληλες οχλήσεις μας τίποτε δε γίνεται καλούμε τους αρμόδιους φορείς ξανά να μάς βοηθήσουν ζητούμε άμεση και οριστική λύση» έγραψε ο Νάσος Κάλλας, από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για το ζήτημα αυτό.

ΠΗΓΗ:


- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/58560-gortynia-emeine-ksana-apo-vlavi-to-asthenoforo-pige-to-ekav-apo-tin-tripoli-gia-na-parei-travmatia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου