Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τοποθέτηση απινιδωτών και ενίσχυση του ΕΚΑΒ!!!


Συνεχίστηκαν και χθες με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες που διοργανώνονται από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Βόλου.
Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Ματσιόλης, «το θέμα των σεμιναρίων είναι «Πρώτες βοήθειες, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και απινίδωση».
Μετά το πέρας των σεμιναρίων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησής τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για τους υπεύθυνους εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι επαρκώς καταρτισμένοι, τόσο σε γνώσεις όσο και σε ικανότητα να τις μεταδώσουν στους ενδιαφερομένους» .
Όπως σημειώνει ο ίδιος, «ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της πόλης και της περιοχής μας ευρύτερα (πολιτικοί και τοπικοί άρχοντες) θα στηρίξουν τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ Βόλου για την ακόμη περισσότερο βελτίωση της λειτουργίας του {πληρώματα και αυτοκίνητα}καθώς και την τοποθέτηση επιτέλους σε κεντρικά σημεία της πόλης μας των απινιδωτών για την έγκαιρη αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και για την σωτηρία των συνανθρώπων μας.
Αποφάσεις που οδηγούν στην συρρίκνωση του ΕΚΑΒ Βόλου είναι βέβαιο ότι οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ζητούν σήμερα οι πολύπαθοι συμπολίτες μας . Τέλος θέλω να τονίσω ότι τα σεμινάρια αυτά συνεχίζονται και για τον ερχόμενο μήνα για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας , στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου