Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ο φόρτος εργασίας θα φέρει καθυστέρηση στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Λάρισας!!!


Πολλά είναι τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ Βόλου στη Λάρισα, αφού σε ώρες που θα υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, ενδεχομένως να υπάρχει καθυστέρηση και περισσότερος χρόνος αναμονής.
Πολλές φορές, βέβαια, ο χρόνος που θα χρειαστεί ώστε να μεταβεί ένα ασθενοφόρο στο σημείο ενός περιστατικού είναι πολύτιμος για τη ζωή του ασθενούς, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία.
Σύμφωνα με την κα. Δήμητρα Μιχαλοπούλου, διασώστρια στο ΕΚΑΒ Λάρισας, το θέμα είναι ότι είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς που θα μετακυλήσει στο τηλεφωνικό κέντρο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το προσωπικό να τη διαχειριστεί εάν δεν μετατεθεί προσωπικό στη Λάρισα ή δεν γίνει πρόσληψη νέων διασωστών.
Μέχρι στιγμής, υπογράμμισε, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη, ούτε για έμψυχο προσωπικό, ούτε για υλικοτεχνηκή υποδομή, ωστόσο, τις επόμενες μέρες, όπως ανακοινώθηκε, το τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου θα μεταφερθεί στη Λάρισα.
Στο μεταξύ, δεν πρόκειται να χαθεί καμία θέση εργασίας από τη μεταφορά, καθώς οι άνθρωποι που απασχολούνται στο τηλεφωνικό κέντρο είναι και αυτοί διασώστες και θα χρησιμοποιηθούν από την Υπηρεσία σε ανάλογες θέσεις της περιοχής.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου