Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Σφοδρή επίθεση Πολάκη στους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ!!! Φωνάζουν γιατί σε λίγο δεν θα έχουν ρόλο!!!


Σφοδρή επίθεση στους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ τους οποίους κατηγόρησε για τηλεοπτικό σόου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τις κινητοποιήσεις εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και τις καταγγελίες για ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή τροπολογίας με την οποία δίνεται η δυνατότητα στο ΕΚΑΒ να συνάπτει σύμβαση και με ιδιώτες για μεταφορά ασθενών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε συνδικαλιστές όπως τον επικεφαλής του ΙΣΑ, της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και του ΕΚΑΒ ότι «αυτοεξευτελίζονται» και εξέφρασε την άποψη ότι η σημερινή κινητοποίηση του ΕΚΑΒ είναι «τηλεοπτικό αγωνιστικό σόου» συγκεκριμένων ατόμων που βλέπουν ότι δεν θα έχουν ρόλο σε λίγο.
Ο κ. Πολάκης απέρριψε κατηγορηματικά τη μομφή περί ιδιωτικοποίησης του ΕΚΑΒ και υποστήριξε ότι η  σχετική διάταξη είναι σε ισχύ από το 1990. «Που ήταν τότε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στο ΚΟΔΗΣΟ;» ήταν το ρητορικό ερώτημα του κ. Πολλάκη προσθέτοντας ότι η τροπολογία  προβλέπει τη χρήση ιδιωτικών μέσων στην ακραία περίπτωση που υπάρξει καταστροφή όλων των μέσων του Εθνικού Κέντρου.Καταλήγοντας ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προικοδοτεί το ΕΚΑΒ με  12.000.000 ετησίως, τα οποία  θα δοθούν από τον ΕΟΠΥΥ και θα χρησιμοποιηθούν για την καταβολή των οφειλών από αεροκομιδές και πλωτές διακομιδές.
«Δίνουμε 12.000.000 ευρώ το χρόνο και βγαίνουν και μιλούν. Αντί να πουν ευλόγησον» είπε. 


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου