Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση στην αναίτια επίθεση του εκπροσώπου εργαζομένων στο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Δεβελόγλου!!!

Στις 17.10.2016 πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΕΚΑΒ συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου κατά το οποίο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Δεβελόγλου ψήφισε να μην συζητηθεί το αίτημα πολλών συναδέλφων μας για μεταθέσεις!!!

Με αφορμή του γεγονότος αρνητικής ψήφου του εκπροσώπου εργαζομένων - για πρώτη φορά - ενάντια στα αιτήματα των εργαζομένων, δημοσίως κατέθεσα τα ερωτήματα που θα είχε οποιοσδήποτε εργαζόμενος!!!

Αντί όμως απάντησης από τον "εκπρόσωπό μου" σαν εργαζόμενος, δέχθηκα με αναίτιο λόγο το απίστευτο μένος του, με χαρακτηρισμούς και οτιδήποτε άλλο εκτός από την απάντηση που ζητούσα στα ερωτήματα που έθετα για το συγκεκριμένο ζήτημα!!!

Επί της ουσίας όμως........

Για να δούμε τι τον έκανε να είναι αρνητικός και κάθετος στις απόψεις του!!!

  • Είναι αλήθεια ότι συμφώνησε να μην μοριοδοτηθεί η παλαιότητα; Τόσα χρόνια που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, πως συμφωνούσε για μεταθέσεις μοριοδοτώντας την παλαιότητα και τώρα αρνείται να το πράξει;
  • Είναι αλήθεια ότι ζήτησε την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας για την διαδικασία; Τόσα χρόνια που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, πόσες φορές ζήτησε την γνωμοδότηση των νομικών υπηρεσιών;
  • Είναι αλήθεια ότι έβαλε προσχηματικά το ζήτημα καθυστέρησης των αιτημάτων των εργαζομένων για δυσίατα νοσήματα από το Δ.Σ. προς το Υ.Σ.; Τόσα χρόνια δεν γνωρίζει ότι το Δ.Σ. δεν κρατάει τέτοια αιτήματα και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα;
  • Είναι αλήθεια ότι ενώ γνωρίζει ότι υπάρχουν 600 αιτήματα μεταθέσεων, έβαλε ζήτημα για τον τρόπο που θα τα φέρει η διοίκηση στο Υ.Σ.; Μάλλον ξέχασε ότι οι εργαζόμενοι τον εξέλεξαν για να τους εκπροσωπεί και όχι να κάνει διοίκηση!!!
  • Είναι αλήθεια ότι ήταν αντίθετος στις μετακινήσεις προς Μουδανιά και Πολύγυρο επειδή έκλεισαν τα hot spot; Θα μας ενδιέφερε πολύ η άποψή του αν έχουν ή δεν έχουν ανάγκη προσωπικού στην Χαλκιδική!!! 


Ευχαριστώ πολύ
Κωνσταντίνου Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου