Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο σύλλογος Ηπειρωτών στο πλευρό του ΕΚΑΒ Ρόδου!!!

Παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στους διασώστες μας!!!

Ο πρόεδρος της αδελφότητας κ. Χάρης Παπαγεωργίου και το μέλος κ.Παναγιώτης Τσόδουλος με τον συντονιστή του ΕΚΑΒ περιφέρειας Ν.Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Τσιμπλέκα



Άμεση ήταν η ανταπόκριση του συλλόγου Ηπειρωτών Ρόδου, του προέδρου τους κου Χάρη Παπαγεωργίου και του Γενικού Γραμματέα κου Παναγιώτη Τσόδουλου, προσφέροντας προς το ΕΚΑΒ απαραίτητο υγειονομικό υλικό.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κος Παπαγεωργίου σημειώνεται ότι το δ.σ της αδελφότητας  Ηπειρωτών Ρόδου συνεχίζει την κοινωνική προσφορά και δράση του, προσφέροντας με χαρά και ευγνωμοσύνη, από το υστέρημά του συλλόγου,  , στους ακούραστους μαχητές των δρόμων και επειγόντων περιστατικών, στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, υγειονομικό υλικό, βάζοντας ένα λιθαράκι βοηθείας στους καθημερινούς τους αγώνες.
Ευχόμαστε – καταλήγουν οι Ηπειρώτες της Ρόδου στην ανακοίνωσή τους - από καρδιάς την απρόσκοπτη συνέχιση του δύσκολου έργου τους!
Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες, το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ θα προχωρήσει σε αναλυτικό ευχαριστήριο για όλους όσους έχουν συνεισφέρει αντίστοιχα προς το ΕΚΑΒ Ρόδου, με υγειονομικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου