Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Στη Λάρισα μεταφέρθηκε το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Βόλου!!!


Τίτλοι τέλους, μετά από 30 χρόνια και επίσημα από σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου για το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Βόλου, που μεταφέρθηκε στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, με έδρα τη Λάρισα.
Όταν πλέον κάποιος καλέσει το 166, ακούγεται ηχογραφημένο μήνυμα ότι σήμερα εφημερεύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και δίνει τηλέφωνα για ραντεβού, ενώ, αν κάποιος θέλει να μιλήσει με το ΕΚΑΒ, τον καλεί να περιμένει στη γραμμή του, για να το σηκώνει ο τηλεφωνητής. Όλη αυτή η διαδικασία βεβαίως, έχει αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος για κάποιο επείγον περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την εκτροπή των κλήσεων στο τηλεφωνικό κέντρο Λάρισας, το ΕΚΑΒ Βόλου ενημερώθηκε στις 8 σήμερα το πρωί και στις 8.30 η μεταφορά είχε ήδη γίνει.
Στο τηλεφωνικό κέντρο του Βόλου εργαζόταν πέντε άτομα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ήδη ο ένας εργάζεται ως πλήρωμα, ο ένας παραμένει ως τεχνικός και για τους άλλους τρεις εκκρεμεί η εξέταση από ιατρικές επιτροπές.
Σημειώνεται ότι η απόφαση για μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου από τα Βόλο στη Λάρισα ελήφθη από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ κεντρικά και, παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Βόλου, καθώς η Μαγνησία είναι περιοχή με ιδιαιτερότητες, υλοποιήθηκε σήμερα.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Βόλου Κώστας Χατζησταματίου δήλωσε ότι πλέον το «166» χτυπάει στο τηλεφωνικό κέντρο της Λάρισας, τόσο για το Νοσοκομείο, όσο και για τους ιδιώτες και πλέον από κει γίνονται οι συνεννοήσεις για διακομιδές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου