Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται λυσσαλέα και πολλές φορές άδικα στα δημόσια νοσοκομεία!!!

«Σισμανόγλειο» Κομοτηνής: Λειτουργούν όλες οι χειρουργικές κλίνες του νοσοκομείου


Κανονικά λειτουργούν και τα τρία χειρουργικά τραπέζια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπως εξήγησε ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Φιλιππίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Χρόνος».
Αναστάτωση είχε προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία στο νοσηλευτικό ίδρυμα λειτουργεί μόνο η μία χειρουργική κλίνη, λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. «Η ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται λυσσαλέα και πολλές φορές άδικα στα δημόσια νοσοκομεία», σημείωσε ο κ. Φιλιππίδης και χαρακτήρισε «απολύτως ψευδείς» τους ισχυρισμούς της Ομοσπονδίας.
«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι και οι 3 χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου Κομοτηνής λειτουργούν κανονικότατα. Αναμονές αυτή τη στιγμή σε χειρουργικά δεν έχουμε, κάθε μέρα μπαίνει ένα τακτικό χειρουργείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Καταλήγοντας ο κ. Φιλιππίδης έκανε λόγο για «κακοθελητές που υπονομεύουν το έργο όχι το δικό μου αλλά κυρίως των εργαζομένων, γιατί αυτοί είναι που παλεύουν καθημερινά εκεί και δίνουν πραγματικά τον εαυτό τους».
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου