Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι μαμάδες της Ρόδου ενισχύουν το ΕΚΑΒ!!!



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σε λίγες μέρες και η αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου Ρόδου φόρεσε τα γιορτινά της, με συντροφιά τις Μαμάδες στη Ρόδο και τα τρελοκαμώματά τους!!!



Χαρούμενα και χαμογελαστά παιδικά προσωπάκια κατέκλεισαν τον χώρο την Κυριακή το πρωί στις 18 Δεκεμβρίου και ψυχαγωγήθηκαν με κατασκευές, χειροτεχνίες, ομαδικά και διαδραστικά παιχνίδια που ξεσήκωσαν και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους!
Πολύτιμοι και εξίσου ενθουσιώδεις εθελοντές συμμετείχαν και καθοδηγούσαν τα παιδιά να παίξουν και να ολοκληρώσουν τις κατασκευές που ετοίμαζαν με τη βοήθειά τους.

Γλυκές αλχημείες από τους νεαρούς ζαχαροπλάστες της σχολής ΑΝΚΟ εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία και τη φαντασία τους καθώς και όμορφα χτενίσματα και χριστουγεννιάτικα σχέδια με face-painting.
Περίεργα Σακουλομπερδέματα δημιούργησαν οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας ΠΡΑΞΙΣ με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων και έστησαν εμπνευσμένα σκετσάκια αυτοσχεδιασμού.
Ο ‘Αγιος Βασίλης ,καθισμένος στο χαλί που έπλεξαν τα παιδιά,μελέτησε προσεκτικά τα γράμματά τους και ήδη συσκευάζει τα δώρα με τη βοήθεια των καλικάτζαρων και ετοιμάζεται να τα μοιράσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!!!
Πάνω από όλα,όμως ο κόσμος που παρευρέθηκε, ενώθηκε για ένα πολύ σημαντικό σκοπό,που αφορά το νησί μας, ο οποίος επιτεύχθηκε  αλλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας: Το ΕΚΑΒ Ρόδου καλύφθηκε με αναλώσιμα υλικά και άμεσα θα γίνει η παράδοση τους από τις Μαμάδες στη Ρόδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου