Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΜΑ-ΕΚΑΒ: Από την ποντικοουρά στο φαγητό και την γάτα που έπεσε στο Χειρουργείο, στην κατσαρίδα του 2017…!!!



«Από την ποντικοουρά στο φαγητό και την γάτα που έπεσε στο Χειρουργείο, στην κατσαρίδα του 2017…» 
Όταν η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ανακαλύπτει  τα «πραγματικά» προβλήματα της Υγείας…

Είναι γνωστή σε όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας οι αγωνιστικές περγαμηνές της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Μόνο μέλημά τους ήταν πάντα η ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων και ο αγώνας για την επίλυση τους. Ένας αγώνας ανιδιοτελής, χωρίς πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Κύριο γνώρισμά τους-διαχρονικά- ήταν η ικανότητά τους να βρίσκουν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου, που έκρυβε με μαεστρία το κατεστημένο, και να τα αναδεικνύουν. Όχι μόνο τώρα που στα πράγματα  είναι «οι ενοικιαστές» (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και τότε που στα πράγματα ήταν «οι πραγματικοί ιδιοκτήτες»(ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ) της χώρας!!!

Πότε έβγαζαν το πρόβλημα στην επιφάνεια μέσα σε ένα καζάνι φαγητού, πότε το έβρισκαν πίσω από μια ψευδοροφή, οι αποκαλύψεις της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) συγκλόνιζαν το Πανελλήνιο. Μια ποντικοουρά(;) στο καζάνι του φαγητού, υπήρξε εμβληματικό αίτημα αγωνιστικών κινητοποιήσεων της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) για μήνες ολόκληρους... Μόλις μας τελείωσε η ουρά, άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα ανέδειξε το κίνημα. Μια γάτα-που σαν κομάντο έπεφτε από τις ψευδοροφές στα χειρουργικά τραπέζια-ήταν το γεγονός που ανάγκασε τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε έναν νέο «ανένδοτο» για την ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων που βίωνε ο χώρος της Υγείας.

Όμως όλα αυτά αποδείχθηκαν πολύ μικρά προβλήματα, μπροστά στο τελευταίο που ανέδειξε η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) μετά την μαζική αγωνιστική κινητοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Μέσα από videoπου δόθηκε στη δημοσιότητα παρουσιάστηκε το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, και –ευτυχώς - ανακαλύφθηκεαπό τα λαγωνικά της ΠΟΕΔΗΝ. Ξεχάστε χρηματοδότηση, προσλήψεις, ελλείψεις. Μια κατσαρίδα!!! ανακαλύφθηκε να φέρνει βόλτες (μάλλον ξέμεινε από καμιά διαφήμιση του Aroxol) σε χώρο (;) Υγείας, γεγονός που κάνει τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ να θυμηθεί το ένδοξο παρελθόν της, αφού πλέον αναδεικνύει  τη κατσαρίδα σε καθοριστικό παράγοντα των εξελίξεων στο χώρο της Υγείας.

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη παρουσία του εκπροσώπου της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) στην εκπομπή της Τατιάνας  όπου – σύμφωνα με πληροφορίες - η κατσαρίδα θα ομολογήσει δημόσια τα σχέδια των Συριζαίων για την πλήρη απαξίωση του χώρου της Υγείας και θα προχωρήσει σε μια σημαντική αποκάλυψη που θα συγκλονίσει το Πανελλήνιο:  Ότι πίσω από αυτή κρύβεται ο ίδιος Υπουργός …..


Υ.Γ. Οι πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη κατσαρίδα ήταν η ίδια που είχε υποδεχθεί και τον κ. Καραμανλή στο Σωτηρία ( επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία μεταξύ Συριζαίων και καραμανλικών) δεν έχουν εξακριβωθεί……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου