Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ασθενή και λεωφορεία γεμάτα επιβάτες εγκλωβίστηκαν στην Εγνατία!!!


Και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα άλλα οχήματα στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή που αποκλείστηκε λόγω του χιονιά μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
Το ασθενοφόρο μετέφερε στο σπίτι του στον οικισμό Κρωβύλη έναν ασθενή που το πρωί είχε υποβληθεί σε περιτοναϊκή πλύση στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ο νεφροπαθής έφτασε τελικά στο σπίτι του με ιδιωτικό όχημα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρέμεινε στο σημείο, έβαλε αντιολισθητικές αλυσίδες στο όχημα προκειμένου να συνεχίσει την επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο το όχημα παρέμεινε εκεί για πολλές ώρες μαζί με τα υπόλοιπα εγκλωβισμένα.
Επιπλέον, ειδική επιχείρηση στήθηκε και για τη μεταφορά νεογνού στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο ερχόταν από την Καβάλα και το όχημα στο οποίο επέβαινε εγκλωβίστηκε στο σημείο. Τελικά κατάφερε να φτάσει στο Νοσοκομείο με ειδικό τετρακινούμενο όχημα.
Στην περιοχή βρίσκεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, όμως η επιχείρηση του απεγκλωβισμού εξελίσσεται πολύ αργά και σε αυτό συμβάλλει και η συνέχιση της σφοδρής χιονοθύελλας.
Την ίδια ώρα και ένα λεωφορείο του ΟΣΕ γεμάτο επιβάτες παραμένει στο «κολλημένο» σημείο από τις 14.00 οπότε και τέθηκε σε εφαρμογή η διακοπή της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου