Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κ. Καρακατσιανόπουλος: Πορεία 18 μηνών για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και του ΕΚΑΒ!!!

Συνέντευξη στα ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος, αναλύοντας την πορεία των 18 μηνών παρουσίας του στα ηνία της Διοίκησης του ΕΚΑΒ.




ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: κ. Πρόεδρε καλημέρα. Έκλεισαν δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έχετε αναλάβει τα ηνία της Διοίκησης του ΕΚΑΒ εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο. Πείτε μας που βρίσκεται σήμερα το ΕΚΑΒ και ποιές προοπτικές υπάρχουν για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Το ΕΚΑΒ το οποίο αναλάβαμε από τα τέλη του Αυγούστου του 2015, ήταν στα πρόθυρα κατάρρευσης. Πέραν των στρεβλώσεων οι οποίες υπήρχαν από τη δημιουργία του (Οργανισμός αναντίστοιχος με τις ανάγκες της Κοινωνίας και μιας στοιχειωδώς εξορθολογισμένης λειτουργίας) υπήρχαν και τα αποτελέσματα των πελατειακών σχέσεων με σκοπό τον ασφυκτικό έλεγχο του Οργανισμού, μετατρέποντάς το σε μηχανισμό συλλογής ψήφων και συνδιαλλαγής, σε έναν μηχανισμό εξυπηρέτησης των, όχι αντίστοιχο με τις ανάγκες της Κοινωνίας και των Εργαζομένων.
Δίνουμε καθημερινές μικρές και μεγάλες λυσσώδεις μάχες, για την στήριξη του Οργανισμού και την ανασυγκρότησή του, σε ένα περιβάλλον στο οποίο  δεν υπήρξε Διοικητική κουλτούρα. Όποιος έχει ασχοληθεί ελάχιστα με θέματα Διοίκησης εύκολα αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ένα Οργανισμό και ιδιαίτερα για το ΕΚΑΒ τι επιπτώσεις έχει στην στήριξη όλων όσων είναι στην πρώτη γραμμή, δηλ. των Διασωστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι προσλήψεις Διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ έχουν να γίνουν από το 2004!!!
Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) είναι στις απόλυτες προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας, δεδομένου ότι μια ανεπτυγμένη ΠΦΥ σε Εθνικό επίπεδο, σημαίνει κατ’ αρχή εξαιρετική βελτίωση της Δημόσιας Υγείας, αποτελεσματική αντιμετώπιση της Υγειονομικής φτώχειας, ως αποτέλεσμα των Μνημονίων, βελτίωση των δεικτών Υγείας και εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για την Υγεία. Το ΕΚΑΒ ως βασικό τμήμα της ΠΦΥ, δεν θα μείνει έξω από τις προσπάθειες αυτές.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ προβληματίζονται για το μέλλον τους, βλέπουν όμως τους εκπροσώπους τους, αυτούς που ονομάζεται ως «εργατική αριστοκρατία» να βρίσκονται στα κάγκελα. Πέρα από καταγγελίες και μηνύσεις απέναντι στο πρόσωπό σας, πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των εργαζομένων και η εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι δεν ανήκουν όλοι οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων στην «εργατική αριστοκρατία». Ωστόσο θεωρώ, προσωπική άποψη, ότι ο καλύτερος τρόπος προάσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων είναι η μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες των Συλλόγων, η απόρριψη της λογικής της «ανάθεσης» και ο έλεγχος πεπραγμένων των ηγεσιών τους.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ένα από τα μεγάλα αγκάθια που πρέπει να διαχειριστείτε είναι και ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων για μεταθέσεις. Ποιο είναι το σχέδιό σας για να ξεμπλοκάρει όλος αυτός ο μεγάλος όγκος αιτήσεων και ποιά η προοπτική ενίσχυσης του ΕΚΑΒ με προσωπικό;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Σήμερα στο ΕΚΑΒ υπάρχουν περίπου 600 αιτήσεις για μεταθέσεις, ως αποτέλεσμα της μιας διαχρονικής πολιτικής 30 ετών. Δηλαδή ένας στους έξι εργαζομένους Διασώστες θέλει να μετακινηθεί. Απαντώντας στην πρόκληση αυτή, θεωρήσαμε ότι οι ανάγκες της Κοινωνίας είναι αυτές που θα πρέπει να καθορίζουν τις μεταθέσεις κι όχι οι ανάγκες των συνδικαλιστών ή των διαφόρων άλλων παραγόντων. Με βάση λοιπόν την κατανομή του προσωπικού ανά τη χώρα και τις ανάγκες κάλυψής της, προκηρύξαμε δυο διαδικασίες για την ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού (εσωτερικές ενδυναμώσεις) σε συνδυασμό με τις νέες προσλήψεις.

Για πρώτη φορά, δόθηκε εντολή από την Διοίκηση στο Γρ. Προσωπικού, οι εισηγήσεις για τις μεταθέσεις προς στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Υ.Σ.), να συνοδεύονται με την προβλεπόμενη βαθμολογία (μοριοδότηση) του άρ. 67 (Μεταθέσεις) του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων. Δηλαδή να ισχύει η προβλεπόμενη από τον Νόμο Μοριοδότηση και όχι η αυθαίρετη εκτίμηση του κάθε μέλους του Υ.Σ. παρέχοντας έτσι στη διάθεσή των μελών του Υ.Σ. μια αξιοκρατική εκτίμηση, σημαντικό εργαλείο διαφάνειας.
Δυστυχώς, αυτά ενόχλησαν κάποιους που τόσο καιρό μεταχειρίζοταν τις μεταθέσεις και τις ανάγκες των συναδέλφων ως πελατειακό εργαλείο και την ημέρα που θα συνεδρίαζε το Υ.Σ. προχώρησαν σε κατάληψη της αίθουσας, ματαιώνοντας έτσι την συνεδρίασή του.
Παράλληλα για λόγους είτε αποχωρήσεων μελών του Υ.Σ. είτε αλλαγών που επέβαλε η Νομοθεσία, δυστυχώς καθυστέρησε η σύγκλισή του. Ξεπερνώντας και ορισμένα τεχνικά ζητήματα (στέγαση της Γραμματείας του Υ.Σ. σε ξεχωριστό χώρο, Πληροφοριακή υποστήριξη κ.λ.π. τα οποία να σημειωθεί ότι ποτέ δεν υπήρχαν μέχρι τώρα), θεωρούμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία περαίωσης των διαδικασιών ενδυνάμωσης.
Από το 2010 έως και το 2016, αποχώρησαν από το ΕΚΑΒ για σύνταξη 685 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως της κατηγορίας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Στην περίοδο 2010-2014 αποχώρησαν 532 εργαζόμενοι από τους οποίους οι 322 ήταν Πληρώματα Ασθενοφόρων. Τα τελευταία δυο χρόνια αποχώρησαν 120 συνάδελφοι αυτής της κατηγορίας. Από το σύνολο δε των 685 αποχωρησάντων συναδέλφων οι 243 ήταν Διοικητικοί και Τεχνικοί Υπάλληλοι. Αυτό πρακτικά αποδεκάτισε την υπηρεσία πανελλαδικά.

Τι κάναμε :
  • Με διαγωνισμό (7Κ/15) προσλήφθηκαν, μέσω ΑΣΕΠ, πριν ένα χρόνο 186 Πληρώματα Ασθενοφόρων. Ο διαγωνισμός ο οποίος υποτίθεται ότι θα προκηρυσσόταν από το 2014 τελικά προκηρύχθηκε  τον Απρίλη του 2015.
  • Προκηρύχτηκε νέος διαγωνισμός άλλων 100 Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, πάλι μέσω ΑΣΕΠ, ενώ ετοιμάζεται και νέος διαγωνισμός 40 επιπλέον Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Δηλαδή μέσα σε δυο χρόνια (2015-2017) θα καλυφθεί το 75% των αποχωρήσεων έξι χρόνων κρίσης στο ΕΚΑΒ, σε Πληρώματα Ασθενοφόρων, ή αλλιώς το 100% των αποχωρήσεων 2010-2014. Ας θυμηθούμε πότε έγιναν τελευταία φορά μαζικές προσλήψεις στην Υγεία και στο ΕΚΑΒ.
  • Με τις διαδικασίες εσωτερικής ενδυνάμωσης εξορθολογίζεται η κατανομή του προσωπικού, ενώ παράλληλα διευρύνονται, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, οι επιχειρησιακές Βάσεις του ΕΚΑΒ (Φάρσαλα, Αλμυρός κ.λ.π.)
  • Ήδη μέσω προγραμμάτων αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, καλύφθηκαν πέρυσι οι ανάγκες του Ανατολ. Αιγαίου με 50 Διασώστες, ενώ ετοιμάζεται άμεσα και νέο πρόγραμμα ως συνέχεια του προηγουμένου.
  • Άμεσα τοποθετούνται 70 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στα πλαίσια του 12μηνου προγράμματος των 4.000 θέσεων εργασίας του Υπουργείου Υγείας μέσω ΟΑΕΔ, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, από τους οποίους οι 56 είναι Πληρώματα Ασθενοφόρων και οι 14 λοιπές ειδικότητες ανά την Ελλάδα.
  • Ενισχύονται άμεσα, ηπειρωτικές περιοχές της χώρας στις οποίες υπάρχουν προσφυγικοί καταυλισμοί, με 40 Πληρώματα Ασθενοφόρων στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενίσχυσης του προσφυγικού.
  • Πολύ σύντομα πρόκειται να προκηρυχθεί από το ΑΣΕΠ, διαγωνισμός για την πρόσληψη 20 ατόμων Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων. Η τελευταία πρόσληψη Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού έγινε το 2004!!!
  • Επίσης σύντομα προκηρύσσονται και 15 θέσεις μόνιμου Ιατρικού προσωπικού, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διαδικασία του ΣΚΕΙΟΠΝΙ, για την πλήρωση θέσεων μόνιμου Ιατρικού προσωπικού, θέσεων που προκηρύχθηκαν από το 2007!!!
  • Τέλος αναμένονται άλλες 45 μόνιμες θέσεις Πληρωμάτων Ασθενοφόρων οι οποίες θα καλυφθούν από ειδικές κατηγορίες (Πολύτεκνοι κ.λ.π.) μέσω ΟΑΕΔ.

Δηλαδή πέραν των 372 μονίμων θέσεων οι οποίες ήδη καλύφθηκαν ή θα καλυφθούν άμεσα, το ΕΚΑΒ ενισχύεται με 146 επιπλέον θέσεις Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με 20 μόνιμες θέσεις Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού και τουλάχιστον 15 θέσεις μόνιμου Ιατρικού προσωπικού.
Να μην παραλείψουμε εδώ και τις συνολικά 30 θέσεις επικουρικών Ιατρών οι οποίοι προσλήφθηκαν ή ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Γνωρίζοντας το γεγονός των πολλών και άκαρπων διαγωνισμών του παρελθόντος για αντικατάσταση του στόλου του ΕΚΑΒ, τα υπάρχοντα ασθενοφόρα πέρα από την παλαιότητά τους αριθμούν πολλά χιλιόμετρα. Τι θα κάνετε ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα, ώστε και οι εργαζόμενοι να εργάζονται αξιοπρεπώς και οι χρήστες να απολαμβάνουν σύγχρονες υπηρεσίες;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Η αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων του ΕΚΑΒ, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα από την αρχή. Να θυμηθούμε ότι δεν ήταν μόνο τα 186 οχήματα του τελευταίου Διαγωνισμού, αλλά υπήρχε σε εξέλιξη και άλλος Διαγωνισμός για 113 οχήματα, του οποίου οι διαδικασίες , με απαράδεκτο τρόπο ακυρώθηκαν ξαφνικά και αναιτιολόγητα. Δηλαδή το σύνολο των Ασθενοφόρων προς προμήθεια δεν ήταν 186, αλλά 299!!!
Έχοντας λοιπόν σε εξέλιξη έναν κακοσχεδιασμένο διαγωνισμό 186 οχημάτων, ο οποίος περιελάμβανε  μόνο ένα τμήμα των αναγκών του ΕΚΑΒ, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού των εταιρειών που συμμετείχαν, υπήρξε δικαστική εμπλοκή αλλά εντέλει έγινε δυνατή η προμήθεια των 90 οχημάτων με μεγάλες προσπάθειες, έχοντας να παλέψουμε μια αδυσώπητη γραφειοκρατία, η οποία προσπαθούσε να ματαιώσει την προμήθεια αυτών των οχημάτων, μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Σήμερα είμαστε στο στάδιο της έκδοσης της Έγκρισης Σκοπιμότητας της Προμήθειας για 233 Ασθενοφόρα. Έχουμε διευρύνει την γκάμα των Ασθενοφόρων υπό προμήθεια, προσθέτοντας οχήματα 4Χ4, και οχήματα μικρού όγκου, ενώ προχωράει και η σύνταξη προδιαγραφών για οχήματα υπέρβαρων ασθενών καθώς και ειδικά φορεία για ασφαλή μεταφορά θερμοκοιτίδων. Ήδη ξεκίνησαν οι επαφές και η διερεύνηση με τις Περιφέρειες οι οποίες μπορούν να καλύψουν την προμήθεια των Ασθενοφόρων μέσω του ΕΣΠΑ ή έστω τμήμα της προμήθειας.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Η ανάγκη των νησιωτικών περιοχών του Αιγαίου για υγειονομική κάλυψη ήταν αίτημα πολλών ετών από τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών. Το ΕΚΑΒ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Ε.Σ.Υ. καλύπτει με αεροδιακομιδές όλες αυτές τις περιοχές εδώ και πολλά χρόνια. Έχει γίνει κάποιος σχεδιασμός ώστε και οι κάτοικοι των περιοχών να απολαμβάνουν την υγειονομική κάλυψη και το οικονομικό κομμάτι το οποίο το ΕΚΑΒ επιβαρύνεται να καλυφθεί;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Η σημασία των Αεροδιακομιδών (κυρίως) και των πλωτών Διακομιδών γίνεται εύκολα αντιληπτή, αν καταλάβει κανείς τόσο την επικινδυνότητα του εγχειρήματος (ας μην ξεχνάμε τα τρία τραγικά δυστυχήματα όπου το ΕΚΑΒ έχασε 10 άξια και ικανά στελέχη), το μέγεθος των περιοχών που εξυπηρετούν, το γεγονός ότι προσφέρουν τεράστια υποστήριξη στη νησιωτικότητα, αλλά από την άλλη και το ετήσιο κόστος, λόγω του τρόπου με τον οποίο επιτελούνται. Το ετήσιο κόστος ανέρχεται περίπου γύρω στα 11.000.000€, ενώ θα μπορούσε να είναι σημαντικά μικρότερο.
Το γεγονός ότι το τμήμα των Αεροδιακομιδών αφέθηκε στη μοίρα του, φαίνεται από το γεγονός ότι το 2008, καθηλώθηκε λόγω συντήρησης το πρώτο από τα τρία ελικόπτερα του ΕΚΑΒ, το 2012 καθηλώθηκε το δεύτερο, ενώ το τρίτο καθηλώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2015.
Ήδη όμως το τρίτο ελικόπτερο βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένης συντήρησης, ενώ σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχωράει διαδικασία για την επισκευή και των άλλων δυο ελικοπτέρων. Έχοντας τα τρία δικά του ελικόπτερα στη διάθεσή του το ΕΚΑΒ, μειώνονται σημαντικότατα οι δαπάνες Αεροδιακομιδών.
Ήδη από τα τέλη του Οκτώβρη του 2016, λειτουργεί η Βάση Αεροδιακομιδών της Σύρου καλύπτοντας έτσι τις Κυκλάδες στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα.
Λειτούργησε για πρώτη φορά πρόγραμμα κάλυψης της Χαλκιδικής και ευρύτερα της Β. Ελλάδας, στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Μελετάται η επανάληψη του Προγράμματος για το 2017, με διευρυμένο χρόνο λειτουργίας.
Επίσης μελετάται και η κάλυψη με νέα Βάση Αεροδιακομιδών των νησιών του Β. Αιγαίου, στη Μυτιλήνη εντός του 2017.   
Τέλος με νομοθετική ρύθμιση του Υπ. Υγείας, μεταφέρονται από τον ΕΟΠΥΥ στο ΕΚΑΒ σημαντικά ποσά για την εξόφληση των χρεών προς την Π.Α. και τους λοιπούς Φορείς του ΥΠΕΘΑ, τα χρέη προς τους οποίους όταν αναλάβαμε ανερχόταν στα 90.000.000€.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Εν έτη 2017 το ΕΚΑΒ έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά ως προς την λειτουργία του για την σωστή προσφορά της προνοσοκομειακής φροντίδας στους χρήστες του. Λειτουργεί όμως στηριζόμενο σε έναν Οργανισμό ο οποίος συντάχθηκε το 1986. Υπάρχει σκέψη αλλαγής του;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Δυστυχώς ο αγώνας για να σωθεί το οικοδόμημα του ΕΚΑΒ, να κρατήσουμε τα θεμέλια, δεν μας επέτρεψε να ασχοληθούμε όσο θα έπρεπε με το τεράστιο θέμα της ανασυγκρότησής του μέσω της σύνταξης νέου Οργανισμού. Ο υπάρχον, παλαιολιθικός του 1986, με τροποποιήσεις για ρουσφετολογικούς λόγους, δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις της Κοινωνίας και ενός σύγχρονου και ορθολογικά δομημένου Οργανισμού. Ήδη ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για την σύνταξη νέου σύγχρονου Οργανισμού.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τα συστήματα τηλεματικής είναι από τα σημαντικά εργαλεία εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ. Υπάρχουν σκέψεις εγκατάστασης στον στόλο του ΕΚΑΒ;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Τα συστήματα Τηλεματικής αποτελούν πλέον τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης κάθε σύγχρονης υπηρεσίας και ταυτόχρονα αποτελούν εργαλεία για τακτικό και στρατηγικό σχεδιασμό.
Το ΕΚΑΒ έπρεπε ήδη να έχει ανεπτυγμένο ένα τέτοιο σύστημα, αναπτυγμένο πανελλαδικά. Ήδη υπήρξαν διαδικασίες για την ανάπτυξη της Τηλεματικής κατ’ αρχή στο Παράρτημα Αττικής και θεωρούμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η εφαρμογή του.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τα τελευταία χρόνια γίνανε πολλά μέσα στο ΕΚΑΒ με τις μετατάξεις πληρωμάτων ασθενοφόρων σε διοικητικές θέσεις. Θεωρείται ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί το διοικητικό προσωπικό του ΕΚΑΒ και με ποιες νοοτροπίες πρέπει να γίνονται οι αξιολογήσεις;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Δυστυχώς μέχρι τώρα οι υπηρεσίες Διοικητικής και Τεχνικής  υποστήριξης του ΕΚΑΒ, θεωρούνταν ως μια ενοχλητική υποχρέωση ή ως ένα προνομιακό πεδίο άσκησης πελατειακής -ρουσφετολογικής πολιτικής.
Πέραν της προκήρυξης των 20 υπαλλήλων Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, δυστυχώς δεν υπήρχαν προς το παρόν  περισσότερες κενές θέσεις για προκήρυξη, έχουμε στείλει στο Υ.Σ. για κρίση, κατάσταση με θέσεις σε όλα τα Παραρτήματα τα οποία θεωρούμε ότι πρέπει να ενισχυθούν με Διοικητικό, Τεχνικό και Πληροφορικό προσωπικό.
Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά γίνονται μετατάξεις με αυτή τη διαδικασία, δηλαδή το να λαμβάνονται υπ’ όψη οι συγκεκριμένες - εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε Παραρτήματος, σε συνάρτηση πάντα με τις επιχειρησιακές δυνατότητες του κάθε Παραρτήματος.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία των εργαζομένων είναι και η Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας. Τα τελευταία χρόνια δεν αξιοποιήθηκε από τις Διοικήσεις που πέρασαν. Εσας ποιες είναι οι προθέσεις σας;

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Είμαστε ο πρώτος Δημόσιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος θεσμοθέτησε Γραφείο Υγιεινής και Ασφάλειας στα Παραρτήματα Αττικής και Θεσσαλονίκης, ενώ θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα Παραρτήματα.
Αυτό καταδεικνύει την αντίληψη που είχε εξ αρχής η Διοίκηση, για τον τρόπο αντιμετώπισής των  θεμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας (ΥΑΕ), δηλαδή για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και το οποίο απασχολεί αρκετούς συναδέλφους.

ΕΚΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. Πιστεύουμε να διαφωτίσουν πολλές αναπάντητες ερωτήσεις των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Καλή συνέχεια στην πορεία σας.

Κ.Καρακατσιανόπουλος: Κι εγώ σας ευχαριστώ πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου