Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

"Βουβός" ο πόνος στην κηδεία του 36χρονου Φώτη Τσεντούρου διασώστη του ΕΚΑΒ!!!


Συντετριμμένοι οι γονείς του Γιώργος και Ελευθερία, και τα τρια μικρότερα αδέλφια του... Κώστας, Γιάννης και Σωτήρης, αποχαιρέτησαν τον 36χρονο Φώτη Τσεντούρο, που "έφυγε" από την ζωή την Τετάρτη, στην Αθήνα όπου διέμενε.

Ο πόνος βαρύς, βουβός, μάτια δακρυσμένα για το παλληκάρι που "έσβησε" απροσδόκητα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.

Ο μικρότερος αδελφός του Σωτήρης, καθ όλη την διάρκεια της κηδείας, κρατούσε στα χέρια του ένα κομπολόι, το κομπολόι του πολυαγαπημένου του Φώτη, το οποίο και πέρασε στα χέρια του για να τον "συντροφεύει" στην γειτονιά των Αγγέλων...! 

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλάκι Πατρών και η κηδεία του έγινε στο ενοριακό Κοιμητήριο Σωτήρος. Το φέρετρο μετέφεραν εκεί κρατώντας στα χέρια τους, τα αδέλφια του..

Ο Ιερός Ναός αποδείχθηκε "μικρός" για να χωρέσει όλους, όσοι βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον 36χρονο.

Ο Φώτης Τσεντούρος εργαζόταν στο ΕΚΑΒ και είχε αποφοιτήσει από την σχολή του ΕΚΑΒ Πάτρας από την πρώτη περίοδο της λειτουργίας της. Το 2006 διορίστηκε στην Αθήνα, όπου και διέμενε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου