Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το ευχαριστώ ενός Κρητικού ΕΚΑΒίτη για το παιδί του που σώθηκε από κώμα!!!


Μια ευχαριστήρια επιστολή, από έναν εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Κρήτης, τον Γιώργο Γιανναδάκη, έρχεται να αναδείξει το φιλότιμο και τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, οι οποίοι βοήθησαν τον 6χρονο γιο του, που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ο γιος του ο οποίος είναι αλεργικός στους ξηρούς καρπούς, είχε μόλις φάει ένα γλύκισμα όταν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και στη συνέχεια εμφάνισε δύσπνοια και τα χείλη του μελάνιασαν. Ο κ. Γιανναδάκης μετέφερε γρήγορα το παιδί από την Τύλισσο στο Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η κατάσταση της υγείας του 6χρονου χειροτέρευε χωρίς ο ίδιος να έχει μαζί του αδρεναλίνη καθώς μέχρι τότε χρησιμοποιούσαν κορτιζονούχα. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, γιατροί και νοσηλευτές έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στο παιδί δίνοντάς του αδρεναλίνη. 
Μάλιστα, όπως είπαν το παιδί ήταν ένα βήμα πριν το κώμα.
Το ευχαριστήριο του Γ. Γιανναδάκη
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εγώ και η οικογένειά μου, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής και γενικότερα όλο το ανθρώπινο δυναμικό για την άμεση αντιμετώπιση σε υπερεπείγον ιατρικό περιστατικό του παιδιού μας, το απογευμα της 27/01/17 στην γενική εφημερία και για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης νοσηλείας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου