Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Παραδόθηκε η Ελβετική δωρεά τριών σύγχρονων ασθενοφόρων από την UNIA!!!



Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 13/02/2017, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, πραγματοποιήθηκε η παράδοση και του δεύτερου Ασθενοφόρου από την Ομοσπονδία των Ελβετικών Συνδικάτων UNIA. Η δράση αυτή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ελβετικού Συνδικάτου και της Οργάνωσης «Αλληλεγγύη για όλους», με την συνδρομή και της Ελβετικής Πρεσβείας.

Η συγκεκριμένη δωρεά καταδεικνύει ότι σε καιρούς οικονομικής κρίσης, ως αποτέλεσμα της λιτότητας που έχει εγκατασταθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σ' ολόκληρη την Ευρώπη και τον Κόσμο, ο δρόμος για την απάντηση και την υπέρβασή της, περνάει μέσα από την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων της Ευρώπης, σε μια κατεύθυνση ανατροπής αυτής της πολιτικής. “Δεν είμαστε φιλάνθρωποι, αλλά θέλουμε μέσα από αυτή την δράση, να σας επιστρέψουμε μέρος αυτών που σας στερούμε”, δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Ελβετοί Αλληλέγγυοι.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Ελβετός Πρέσβης κ. Hans - Rudolf Hodler, η εκπρόσωπος των Ελβετικών Συνδικάτων κ. R. Schiavi, o Ιατρός κ. Franco Cavalli, ο κ. Nicklaus Scherr βουλευτής του καντονίου της Ζυρίχης, και οι Marcus Frei, Hansueli Scheidegger και Annina Jedryko, μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης που οδήγησαν τα Ασθενοφόρα στην Αθήνα από την Ελβετία.

Την «Αλληλεγγύη για όλους» εκπροσώπησαν η Λένα Κουγέα και ο Γιώργος Χονδρός.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου