Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Καβάλας στους Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης!!!


Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης  ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Καβάλας  σε θέματα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ -διάσωσης. Η ενημέρωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας που πραγματοποιείται στο 2ο Γυμνασίο Χρυσούπολης για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στην αντιμετώπιση  περιστατικών υγείας - ατυχημάτων. Επίσης τονίσθηκε ότι ο σκοπός του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) είναι ο συντονισμός της παροχής σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας και ιδιαίτερα ο τρόπος με το οποίο γίνεται η σωστή κλήση στο 166.
Η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών-τριων ήταν καθολική και δόθηκε η δυνατότητα της σωστής ενημέρωσης των μαθητών σε θέματα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ -διάσωσης.
Η ενημέρωση τελείωσε με τις ευχαριστίες της Διευθύντριας  του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης  προς το ΕΚΑΒ  για την ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκομένους καθηγητές -μαθητές  και ΕΚΑΒ για την ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνασίο Χρυσούπολης, αποδεικνύοντας  για ακόμη μια φορά την ποιότητα της εκπαίδευσης που διαθέτει το νέο γυμνάσιο της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου