Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Πολάκη στο νοσ. Σύρου. Χρηματοδοτείται & στελεχώνεται λόγω των αεροδιακομιδών!!!


Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγο και Νίκο Συρμαλένιο. Ο κ. Πολάκης συζήτησε την ήδη πραγματοποιηθείσα αύξηση της επιχορήγησής του αλλά και την στελέχωση του νοσηλευτηρίου. 


Κατόπιν της ξενάγησης του αναπληρωτή υπουργού στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία εκτός του κου Πολάκη και των βουλευτών συμμετείχαν, η διοικήτρια και ο αναπληρωτής διοικητής των Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν./Κ.Υ Νάξου Μαργαρίτα Μπουραντά και Κώστας Απιδόπουλος, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Ευάγγελος Πανοηλίας, ο διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Νικόλαος Τρίντζαλης, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Ελένη Αλντουβά, ενώ από το κοινό Δ.Σ. των Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν./Κ.Υ. Νάξου συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Σπόντης, Μιχάλης Ζόρπας, Αικατερίνη Καλογεράκη, Ανθή Περιστεράκη και Αντώνης Μαρώτης.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν γενικά θέματα του νοσοκομείου, αλλά και ειδικότερα, όπως η πραγματοποιηθείσα σημαντική αύξηση της κρατικής επιχορήγησης και η σημαντική ενίσχυση της στελέχωσής του, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες λόγω της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, η οποία εγκαινιάστηκε πριν από λίγους μήνες στο νησί.
Κατόπιν της επίσκεψης στο Γ.Ν. Σύρου, ο αναπληρωτής υπουργός μετέβη στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον επικεφαλής των χειριστών του ελικοπτέρου NH-90, της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο πραγματοποιεί τις αεροδιακομιδές από τα νησιά των Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου