Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΑΒ: Το Σωματείο Εργαζομένων δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!!!


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Το Σωματείο Εργαζομένων δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Να μπει ένα τέλος στην αντιδημοκρατική λειτουργία και την θεσμική του απαξίωση.

       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

     Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται από την παράταξή μας μονομερείς αποφάσεις του Προέδρου και του «συνοδοιπόρου» του Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων, με αποτέλεσμα την συστηματική απαξίωση της λειτουργίας του.
  Οι μεθοδεύσεις τους απέναντι στις αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων, δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του Σωματείου Εργαζομένων.
     Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες μας μέσα στα Δ.Σ. ώστε να μπει ένα τέλος στην αντιδημοκρατική λειτουργία και την θεσμική απαξίωση του Σωματείου Εργαζομένων, η πλειοψηφία του συνεχίζει απτόητη το έργο της και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στα πολιτικά τζάκια που εκπροσωπεί.

Το Σωματείο Εργαζομένων όμως δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

   Την Τρίτη 14.03.2017 που συνεδρίαζε το Υ.Σ. για αιτήματα μετατάξεων συναδέλφων που χρονίζουν, η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων έστειλε Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση – Διαμαρτυρία προς τα μέλη του Υ.Σ. προσπαθώντας να για πολλοστή φορά να παρακωλύσει την λειτουργία του, με την αιτιολογία ότι η διαδικασίες γίνονται εσπευσμένα και τους βρίσκει αντίθετους σε ανορθολογικές και άδικες διαδικασίες.

 Ρωτάμε λοιπόν αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς

  •  Την Τετάρτη 08.03.2017 το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων για το θέμα των μετατάξεων αποφάσισε ομόφωνα να γίνει συνάντηση με το νομικό σύμβουλο έτσι ώστε να εξεταστεί η νομοθεσία και να επισημανθούν οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την λειτουργία του οργανισμού. Την  Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση – Διαμαρτυρία προς τα μέλη του Υ.Σ. ποιος την αποφάσισε; Τα μέλη του Δ.Σ. γιατί είχαν άγνοια αυτής της απόφασης; 
  •  Αυτή την πρεμούρα για τους ελλοχεύοντες κινδύνους γιατί δεν την είχε η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων και την Μ. Πέμπτη που δια περιφοράς από σπίτι σε σπίτι των μελών του Υ.Σ. στήσανε ολόκληρο μηχανισμό μετατάξεων; Φυσικά τότε ήταν άλλοι οι λόγοι, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα!!!


Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου