Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ενίσχυση του ΕΚΑΒ Χίου μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος!!!



Την προοπτική να ενισχυθεί ο τομέας Χίου του ΕΚΑΒ με εννέα επιπλέον άτομα μέσω μέσω προγράμματος που θα χρηματοδοτηθεί από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που συνδέονται με το προσφυγικό βρίσκεται, ανακοίνωσε ο βουλευτής Χίου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Η συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ε. για θέμα αυτό «βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο», τονίζει χαρακτηριστικά, μετά την συνάντηση που είχε στο γραφείο του – την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 – με εκπροσώπους του τομέα Χίου του ΕΚΑΒ με τους οποίους και συζήτησε τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία.
Ο κ. Μιχαηλίδης τους ενημέρωσε ότι το υπόμνημα που του είχε υποβάλει το ΕΚΑΒ Χίου, καθώς και πρόσφατη επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Χίου για το ίδιο θέμα προωθήθηκαν μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου ως αναφορά προς το υπουργείο Υγείας.
Παράλληλα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο εκτέθηκαν τα προαναφερόμενα ζητήματα και κυρίως αυτό της υποστελέχωσης. Εκτός δε του προαναφερθέντος της στελέχωσης μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, αναφέρει ότι «αναμένεται σύντομα η πρόσληψη ενός ατόμου μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου