Σάββατο 8 Απριλίου 2017

«2α Πυρομάχεια»: Σε Π.Υ. Ηρακλείου και ΕΚΑΒ οι…τίτλοι!!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά σωμάτων ασφαλείας και φορέων με την ονομασία «2α Πυρομάχεια» στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου από τις 3 έως και 5 Απριλίου. Τον τίτλο της Α1 Κατηγορίας κατέκτησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου, ενώ τον αντίστοιχο της Α2 κατηγορίας το ΕΚΑΒ.
Οι κατηγορίες Α1 και Α2 προέκυψαν μετά τους πρώτους αγώνες που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 3 Απριλίου. Τη πρώτη ημέρα του τουρνουά, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Π.Υ. Ηρακλείου – Π.Υ. Λάρισας 2-0, Π.Υ. Ρεθύμνου-ΕΚΑΒ 3-0, Α.Ε.Π.Ε.-Δήμος Ηρακλείου 0-1, Αστυνομία-Π.Υ. Ηρακλείου 3-0. Οι νικητές των προημιτελικών συμμετείχαν στην Α1 κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι στην Α2.
Στην Α1 Κατηγορία, στα πρώτα παιχνίδια η Π.Υ. Ηρακλείου επικράτησε με 3-2 επί της Αστυνομίας, ενώ η Π.Υ. Ρεθύμνου με 5-0 επί του Δήμου Ηρακλείου. Στον τελικό, Πυροσβετική Υπηρεσία Ηρακλείου και Ρεθύμνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ στα πέναλτι επικράτησε η Ηρακλειώτικη ποδοσφαιρική ομάδα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Στην Α2 Κατηγορία, η Π.Υ. Θεσσαλονίκης επικράτησε με 1-3 επί της αντίστοιχης από την Λάρισα, ενώ στον άλλο ημιτελικό το ΕΚΑΒ επικράτησε με 3-1 επί του Α.Ε.Π.Ε. Στον τελικό, η ομάδα του ΕΚΑΒ επικράτησε με 1-0 επί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα:

Προημιτελικοί:
Π.Υ. Ηρακλείου – Π.Υ. Λάρισας 2-0


Π.Υ. Ρεθύμνου-ΕΚΑΒ 3-0


Α.Ε.Π.Ε.-Δήμος Ηρακλείου 0-1
Αστυνομία-Π.Υ. Θεσσαλονίκης 3-0

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Π.Υ. Ηρακλείου – Αστυνομία 3-2


Π.Υ. Ρεθύμνου – Δήμος Ηρακλείου 5-0
ΤελικόςΠ.Υ. Ηρακλείου – Π.Υ. Ρεθύμνου 1-1 (5-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Π.Υ. Λάρισας – Π.Υ. Θεσσαλονίκης 1-3
ΕΚΑΒ-Α.Ε.Π.Ε. 3-1
ΤελικόςΕΚΑΒ – Π.Υ. Θεσσαλονίκης 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου