Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Δωρεά 3 ασθενοφόρων από τον ΤΑΠ στο ΕΚΑΒ Πέλλας!!!


Δρομολογείται η ενίσχυσή του με 1 τουλάχιστον ακόμη ασθενοφόρο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και 1 ασθενοφόρο μέσω του ΕΣΠΑ.
Προσλαμβάνονται επίσης 6 διασώστες με προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκ των οποίων οι 3 στην βάση Αριδαίας.

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ο ΤΑΠ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα προβεί στην δωρεά 3 ασθενοφόρων επειγόντων περιστατικών προς το ΕΚΑΒ Πέλλας, εκ των οποίων τα δύο είναι συμβατικά ασθενοφόρα και το τρίτο ασθενοφόρο όχημα 4x4 (για ορεινές περιοχές).
Επιπλέον, το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο υπάγεται το ΕΚΑΒ Πέλλας, έχει δρομολογήσει ήδη διαγωνισμό για την προμήθεια 15 ασθενοφόρων επειγόντων περιστατικών μέσω ΕΣΠΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκ των οποίων 1 ασθενοφόρο προορίζεται για το ΕΚΑΒ Πέλλας.
Επίσης, το ΕΚΑΒ Πέλλας θα ενισχυθεί επιπλέον και με 1 τουλάχιστον ακόμη ασθενοφόρο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Βρίσκεται, επίσης σε εξέλιξη και η ενίσχυση του ΕΚΑΒ Πέλλας σε ανθρώπινο δυναμικό και πιο συγκεκριμένα με 6 θέσεις διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων βάσει προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, εκ των οποίων 3 θέσεις θα κατευθυνθούν προς την βάση Αριδαίας.

Οι ενέργειες αυτές για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Πέλλας σε υλικοτεχνική υποδομή και έμψυχο δυναμικό είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας, που αναβαθμίζουν συνολικά τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στο πλαίσιο του ΕΣΥ στο σύνολο του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου