Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο από την ΕΒΟΛ αλλά δεν παρελήφθη από την 5η ΥΠΕ!!!


Αντιμέτωποι με την γραφειοκρατία βρίσκονται οι δωρητές ασθενοφόρου αξίας 60.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου καθώς το όχημα ακόμη δεν έχει παραληφθεί από την αρμόδια υπηρεσία, την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΥΠΕ).
Το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που παραδόθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας για να καλύψει ανάγκες διακομιδών στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, παραμένει από τις 5 Μαϊου στο προαύλιο της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ καθώς δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες για την έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας και παραλαβής του.
Οι υπεύθυνοι του Συνεταιρισμού, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα παραλάβει από την Peugeot και το δεύτερο ασθενοφόρο που έχει αποφασιστεί να δωρηθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, είναι προβληματισμένοι από τη διαχείριση της δωρεάς τους και βλέπουν το ασθενοφόρο να παραμένει στο προαύλιο της ΕΒΟΛ αντί να χρησιμοποιείται για τον σκοπό της δωρεάς.
«Προχθές, είχαν πάλι πρόβλημα στο ΚΥ Βελεστίνου. Εμείς για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα δωρήσαμε το ασθενοφόρο αλλά όπως βλέπεται, ακόμη δεν το έχουν παραλάβει», ανέφερε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος.
Κι αν η παραλαβή του δωρεάν ασθενοφόρου, προσκρούει σε γραφειοκρατικά ζητήματα, φανταστείτε ποιά θα είναι η εξέλιξη της απόφασης του Συνεταιρισμού να διαθέσει για ένα χρόνο και οδηγό για το ασθενοφόρο, με τις αποδοχές και τις ασφαλιστικές εισφορές του οδηγού να καλύπτονται από την ΕΒΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου