Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Δικαίωση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ με την κατηγορία για παράβαση καθήκοντος!!!


Σήμερα 02/05/2017 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και συγκεκριμένα στο Α' τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάστηκε η υπόθεση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Την Διοίκηση με μήνυσή τους έφεραν μπροστά στην δικαιοσύνη δύο συνάδελφοι οι οποίοι μετακινήθηκαν από το ΕΚΑΒ ΔΡΑΜΑΣ στο ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ μόνο με την θετική εισήγηση της Δ/νσης Καβάλας. 

Φυσικά η Διοίκηση πιστεύοντας στις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης σε ότι έχει να κάνει με τις μεταθέσεις, δεν υπέγραφε την μετακίνησή τους, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να παίξει τα παιχνίδια των προηγούμενων Διοικήσεων πάνω σ' αυτό το θέμα, ζητώντας οι όποιες μετακινήσεις να γίνονται μόνο με τον νόμιμο τρόπο και μέσα από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Η Εισαγγελέας και η Πρόεδρος του δικαστηρίου αφού άκουσαν όλες τις πλευρές, κατέληξαν στην αθώωση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και για τον τρόπο που έχει αποφασίσει να γίνουν οι όποιες μεταθέσεις.

Σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ μετά την έξοδο από την δικαστική αίθουσα δήλωσαν πως θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων με πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία, βάζοντας τέλος σε όλα αυτά που κάνανε οι προηγούμενες Διοικήσεις. 

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παρευρέθηκαν από την πλευρά της Διοίκησης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Στο πλευρό των δύο συναδέλφων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠ-ΕΚΑΒ και εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που διατηρούσαν τότε σημαντικές διοικητικές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου