Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

"Βολές" κατά εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κομοτηνής!!!



Κατά δυο εργαζομένων του ΕΚΑΒ στρέφεται αναγνώστριά μας, η οποία καταγγέλλει πως η πτώση της μητέρας της από καροτσάκι μεταφοράς, έχει ως υπαίτιους τους εργαζομένους που είχαν αναλάβει τη μεταφορά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευθυμία Ζωγράφου, παρέλαβε την 72χρονη μητέρα της από το νοσοκομείο Κομοτηνής, εκεί όπου και χειρουργήθηκε, γιατί είχε σπασμένο πόδι. Σχετικά διευκρινίζει πως "οι γιατροί και οι νοσηλευτές της φέρθηκαν άψογα. Με το νοσοκομείο δεν υπάρχει κανένα θέμα, υπάρχει όμως με το ΕΚΑΒ".

Το εξιτήριο δόθηκε και τη μητέρα της κας Ζωγράφου περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τη μεταφέρουν πίσω στην οικία της με το φορείο του ασθενοφόρου πρώτα και στη συνέχεια με καροτσάκι. "Όταν η μητέρα μου πήγε εξιτήριο, την παρέλαβαν δυο εργαζόμενοι από το ΕΚΑΒ. Εγώ τους ενημέρωσα, ότι για να μπει στο σπίτι, θα πρέπει να την φέρουν με το καροτσάκι. Την έβαλαν πάνω στο καροτσάκι και μέσα στο ασανσέρ, αλλά στο ασανσέρ την έριξαν. 

Όταν εγώ άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ, γιατί είχα ανέβει με τις σκάλες, για να την παραλάβω, την βρήκα πεσμένη από το καροτσάκι. Μέσα στο ασανσέρ ήταν μόνο με τον έναν εργαζόμενο", αναφέρει και προσθέτει ότι "δεν ξέρω πως έγινε να πέσει. Δεν ξέρουμε ακόμη αν έπαθε κάποια ζημιά, αλλά θα πρέπει να πάμε ξανά στο νοσοκομείο σε σαράντα ημέρες, προκειμένου να κάνει ακτινογραφία. Μπορεί από την πτώση να χτύπησε περισσότερο". 

Όταν τη ρωτήσαμε ποια είναι η θέση της μητέρας της, απάντησε πως "δεν κατάλαβε πως έπεσε από το καροτσάκι, μπορεί να μην την έβαλαν σωστά. 

Οι εργαζόμενοι δαγκώθηκαν, την μετέφεραν μέσα στο σπίτι κι έφυγαν. Μου άφησαν κι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης νοσοκομειακής κλινικής που αφορά στο ΕΚΑΒ που τη μετέφερε σπίτι, αξίας 150 ευρώ, την οποία και καλύπτει το ταμείο".
Καταλήγοντας, μας λέει ότι "η μητέρα μου δεν είναι υπέρβαρη αλλά είναι εύσωμη, γύρω στα 90 κιλά. Άρα, τους εύσωμους και υπέρβαρους ανθρώπους, όταν δε μπορεί να τους μεταφέρει σωστά το ΕΚΑΒ, θα πρέπει πρώτα να μας το λέει. Θα τους σακατέψουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου