Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ιλίου του Ιατρού του ΕΚΑΒ ΣΠ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΥ!!!


Αθήνα 11-07-2017

Πρός τον Δήμαρχο του Ιλίου Κο Ζενέτο 


Το Κείμενο που ακολουθεί δεν είναι μυθιστόρημα αλλά πραγματικότητα!!!


Kύριε Δήμαρχε!!!
Μέχρι το 1993 η Αθήνα εκτός από τον στόλο των απλών ασθενοφόρων καλύπτονταν από δύο ΚΙΜ (Κινητή Μονάδα με δύο διασώστες και έναν Νοσοκομειακό Ιατρό). Τότε είχαν τις ονομασίες Α’ Καρδιολογική Μονάδα με έδρα το Νοσοκομείο Γεννηματάς και Β’ Καρδιολογική Μονάδα με έδρα το Τζάνειο Νοσοκομείο ή το Νοσοκομείο Άγιος Παντελεήμων της Νίκαιας. 


Το ΕΚΑΒ Κύριε Δήμαρχε στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της Προνοσοκομειακής φροντίδας αύξησε το 1994 τον αριθμό των ΚΙΜ από 2 σε 12. Μία από αυτές έπρεπε να καλύπτει τους Δήμους της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο. Ποιους Δήμους περιλαμβάνει η Δυτική Αττική πιστεύω πώς το γνωρίζεται. Όσον αφορά σε ποιόν Δήμο θα στεγαστεί αυτό εξαρτάται από την διάθεση του κάθε Δήμου να μας φιλοξενήσει , από τις δυνατότητές του και φυσικά από τον κατάλληλο χώρο. 

Η Καταλληλότητα του χώρου Κύριε Δήμαρχε αποφασίζεται από τον Ιατρό , τα πληρώματα της ΚΙΜ καθώς και από το ΕΚΑΒ. Τέλος πρέπει να εγκριθεί και από την Τεχνική υπηρεσία του ΕΚΑΒ. 

Κύριε Δήμαρχε το ΕΚΑΒ με την φιλοξενία του κάθε Δήμου δεν δεσμεύεται να εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του φιλοξενούντος Δήμου αλλά και άλλων. Κάθε στέγαση Κύριε Δήμαρχε είναι βάση για το πλήρωμα και αφετηρία της ΚΙΜ με άγνωστο προορισμό. Πρίν από το Ίλιον η ΚΙΜ στεγάζονταν σε χώρο του Δήμου Αγίων Αναργύρων . Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω η ΚΙΜ έπρεπε να φύγει από την στέγαση των Αγίων Αναργύρων. Τότε με πρωτοβουλία του πληρώματος ευρέθη ένας ενιαίος μη ιδανικός χώρος για δυο διασώστες και έναν Ιατρό επί της οδού Νέστορος 101 στον Δήμο Ιλίου ο οποίος μας φιλοξένησε έως το τέλος Μαΐου του 2017. Η στέγαση του Ιλίου δεν ήταν ιδανική. Δεν είναι δυνατό σε ένα δωμάτιο να στεγάζονται ένας Ιατρός και δύο Διασώστες.

Κύριε Δήμαρχε το πιο σημαντικό μετά από κάθε περιστατικό είναι η ξεκούραση του Ιατρού και Κυρίως του Οδηγού-Διασώστη. Αλλαγή της στέγασης Ιλίου έπρεπε να γίνει από χρόνια. Αυτό όμως δεν έγινε διότι οι Ιατροί του ΕΚΑΒ εργάζονταν μόνο για λίγο χρονικό διάστημα στην ΚΙΜ Ιλίου με αποτέλεσμα να μην ενδιαφερθεί κανείς για την αλλαγή της στέγασης. Τα τελευταία χρόνια γινόντουσαν σκέψεις κυρίως από πλευράς Ιατρών για αίτημα στο Δήμο Ιλίου για αλλαγή του χώρου στέγασης. Δεν έγινε όμως. Από πλευράς Δήμου Ιλίου σε όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν μας επισκέφθηκε για να μας ρωτήσει εάν υπάρχουν προβλήματα, εάν είμαστε ικανοποιημένοι με τον χώρο, εάν χρειαζόμαστε κάτι, για το πως λειτουργεί η ΚΙΜ, ή να μας ευχηθεί Καλή Χρονιά , Καλά Χριστούγεννα ή Καλό Πάσχα αλλά μόνο τον Νοέμβριο του 2016 για να μας πουν ότι αρχές του 2017 πρέπει να φύγουμε από την στέγαση Ιλίου. Τότε μας υποσχέθηκαν ότι ο Δήμος Ιλίου θα ενδιαφερθεί να βρει νέο αξιοπρεπέστερο και καταλληλότερο χώρο από τον υπάρχοντα. 


Ο Χώρος ο οποίος ευρέθη ήταν χειρότερος και μικρότερος από τον υπάρχοντα (ενιαίος στενός χώρος, ισόγειο, χωρίς παράθυρα, χωρίς φως και ουρανό, με μια τζαμαρία, δίπλα σε Καφετέρια με συνεχή ισχυρή και έντονη μουσική) κατάλληλος μόνο για γίδια και πρόβατα και όχι για το εξειδικευμένο πλήρωμα της ΚΙΜ οι οποίοι είναι τόσο απαραίτητοι για τους Δημότες του Δήμου Ιλίου κατά τον Δήμαρχο και όχι μόνο κατά εμάς. Φυσικά όλοι οι Ιατροί της ΚΙΜ Ιλίου με την σύμφωνη γνώμη των διασωστών αρνήθηκαν να στεγαστούν στον συγκεκριμένο χώρο. Το θεωρήσαμε υποτιμητικό και προσβλητικό. Διαμαρτυρηθήκαμε πρώτα στους αρμόδιους υπαλλήλους, μετά στην Αντιδήμαρχο και τέλος επειδή κανείς δεν μπορούσε να μας δώσει υπεύθυνη απάντηση στον Δήμαρχο Ιλίου.

Αρχές του 2017 κλείσαμε ραντεβού με τον Κο Ζενέτο με Θέμα συζήτησης την μεταστέγαση. Ελπίζαμε ότι με την κίνηση αυτή θα είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Παρών ήσαν όλοι οι Ιατροί (συνολικά τρεις) και αρκετοί διασώστες της ΚΙΜ Ιλίου. Πρέπει να αναφερθεί και να τονισθεί ότι κανείς από την ΚΙΜ Ιλίου δεν είχε την πρόθεση ούτε σκέφθηκε ποτέ να μεταφερθεί η στέγαση σε άλλο Δήμο αλλά μόνο σε άλλο χώρο του Δήμου Ιλίου. Θέλαμε να παραμείνουμε στο Ίλιο απλώς επειδή μας άρεσε και το είχαμε συνηθίσει. 


Δυστυχώς η συζήτηση απέβη άκαρπη. Ο Κος Ζενέτος κατάφερε να δώσει σε όλο το πλήρωμα της ΚΙΜ το αίσθημα ότι δεν ενδιαφέρεται όσο θα έπρεπε για εύρεση κατάλληλης στέγασης. Μάλλον μας υποεκτίμησε. Δεν φάνηκε να είχε έντονο ενδιαφέρον. Δεν θα ξεχάσω ότι δυο ή τρεις φορές ως απάντηση στο αίτημα μας μας έλεγε: ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. Τέλος του προτείναμε ως έσχατη λύση να παραμείνουμε στην υπάρχουσα στέγαση. 

Δυστυχώς ούτε με αυτήν την πρόταση συμφώνησε. Ήθελε το χώρο για μια υπηρεσία για τους Ρομά. Μας ρωτούσε επίσης γιατί δεν μας αρέσει η καινούργια στέγαση. Του εξηγήσαμε αναλυτικώς γιατί ο χώρος αυτός είναι ακατάλληλος για εμάς. Αδυνατούσε να καταλάβει γιατί εμείς δεν δεχόμασταν να στεγαστούμε στον καινούργιο χώρο.

Κύριε Δήμαρχε. Θέλω να πιστεύω ότι είδατε τον καινούργιο χώρο. Εάν ο καινούργιος χώρος σας έκανε εντύπωση και σας άρεσε τόσο πολύ τότε γιατί δεν μεταφέρετε εκεί κάποια υπηρεσία σας? Δεν το κάνατε. Όμως επιμένετε να στεγαστούμε εμείς εκεί.


Κύριε Δήμαρχε το αρνηθήκαμε διότι το θεωρήσαμε υποτιμητικό και προσβλητικό για εμάς. Τέλος μας είπατε ότι θα γίνουν ενέργειες ανεύρεσης άλλης στέγασης οι οποίες θα χρειασθούν τουλάχιστον έξι μήνες. Μας προτείνατε μέχρι τότε να στεγαστούμε στην ακατάλληλη για εμάς στέγαση. Τέλος οι παρόντες Ιατροί ομόφωνα πήραν την απόφαση να μην εργαστούν στην καινούργια ΚΙΜ Ιλίου αλλά σε άλλες Μονάδες της Αττικής έως ότου βρεθεί η καταλληλότερη. Το κάναμε αυτό γιατί δεν είμαστε σίγουροι ότι θα ευρεθεί άλλη στέγαση.


Αποχωρήσαμε από την συζήτηση απαγοητευμένοι.


Το Έτος 2017 μας βρήκε χωρίς κατάλληλη στέγαση. Παράλληλα οι αρμόδιοι του Δήμου Ιλίου μας υπενθύμιζαν με κάθε ευκαιρία και μερικές φορές με απαράδεκτες συμπεριφορές (όπως ειδοποιητήριο κάτω από την πόρτα να εγκαταλείψουμε την στέγαση μάλιστα αν γίνεται ακόμη και την επομένη). O Aντιδήμαρχος Ιλίου μας έλεγε: Δεν ξέρω εσείς οι Ιατροί τι θέλετε? Μήπως θέλετε Σουίτες?


Όχι Κύριε Αντιδήμαρχε. Κάνετε λάθος. Δεν θέλουμε σουίτες αλλά έναν ανθρώπινο χώρο αποτελούμενο από δύο δωμάτια έναν για τον Ιατρό και έναν για τους Διασώστες για να στεγαστούμε. Εάν δεν ξέρατε τι εννοούσαμε τότε έπρεπε να είχατε απευθυνθεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σας να σας πει τις προδιαγραφές του εργασιακού χώρου καθώς και χώρου διαμονής για το πλήρωμα της ΚΙΜ. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνατε ? Τώρα Κύριε Αντιδήμαρχε εάν θέλετε μπορείτε να έρθετε να κάνετε επίσκεψη της νέας στέγασης στο Καματερό για να δείτε από κοντά τι υψηλές απαιτήσεις είχαμε και τι Σουίτα βρήκαμε.


Αν και δουλεύαμε σε άλλες Κινητές Μονάδες (οι Ιατροί) σκεφτόμασταν ιδίως για λόγους τιμής να κάνουμε ότι είναι δυνατό να βρούμε άλλη στέγαση σε παρακείμενο Δήμο.


Έτσι αναγκαστήκαμε με δικές μας ενέργειες και πρωτοβουλίες Ιατροί και Διασώστες της ΚΙΜ Ιλίου φυσικά και με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ να βρούμε κατάλληλη στέγαση σε όμορο Δήμο. Όπως ανεφέρθη αυτό δεν το θέλαμε. Επειδή δεν είχαμε χρόνο απευθυνθήκαμε ταυτόχρονα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων και στον Δήμο Περιστερίου. Εγώ προσωπικά μη καθοδηγούμενος από πολιτικά κίνητρα και χωρίς διαπροσωπικές σχέσεις αλλά μόνο με γνώμονα το καλό του πληρώματος και όλων των Δημοτών έκλεισα πρώτα ραντεβού με τον Κο Σαράντη, Δήμαρχο των Αγίων Αναργύρων. 


Ο Κος Σαράντης μας υποδέχθηκε με ανοιχτή καρδιά, άκουσε με προσοχή το αίτημα μας και μας είπε: Έχω τρεις χώρους, θα σας καλέσω τις επόμενες ημέρες να τους δείτε και αποφασίζετε ποιόν θέλετε. Τελικά αποφασίσαμε να στεγαστούμε σε χώρο (δυο ξεχωριστά δωμάτια και ένα ενδιάμεσο για κοινή χρήση, με τηλέφωνο, με Air Condition, με WC, με δυνατότητα τοπικών κλήσεων και Internet) του πρώην ΙΚΑ Καματερού. 

Πρέπει να αναφερθεί ότι όλες τις εργάσιμες ημέρες ο χώρος στέγασης καθαρίζεται από καθαρίστρια του Δήμου . Αυτό που μας ικανοποίησε περισσότερο είναι ότι ο χώρος αυτός βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, δηλαδή από εκεί υπάρχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής πλεονέκτημα που δεν το έχει η στέγαση του Δήμου Ιλίου. Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της στέγασης του Καματερού είναι ο αρκετός και άνετος εξωτερικός χώρος στάθμευσης καθώς και ο κλειστός χώρος στάθμευσης (γκαράζ) της Μονάδος. Στο Ίλιο τις πρωινές και απογευματινές ώρες κάθε φορά που επιστρέφαμε κουρασμένοι από περιστατικό δεν βρίσκαμε τον χώρο στάθμευσης ελεύθερο. Έπρεπε να περιμένουμε ώσπου να αδειάσει. Ήταν μια επιπρόσθετη στρεσογόνος κατάσταση για το πλήρωμα την οποία έπρεπε και αυτή να υποστούμε. Αν και ενημερώναμε τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου για το πρόβλημα λύση δεν ευρέθη ποτέ. Μια φορά έτυχε να ήταν κοντά στο σημείο στάθμευσης μια Υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας. Την ερώτησα γιατί δεν κόβετε κλήση. Μου απάντησε: Δεν έχει νόημα. Έτσι και αλλιώς λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να πληρώσουν. Στην στέγαση του Ιλίου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπρεπε τον χώρο να τον καθαρίζουμε μόνοι μας διότι οι καθαρίστριες για άγνωστους λόγους δεν καθάριζαν. Στην στέγαση του Ιλίου υπήρχε και φραγή εξερχόμενων κλήσεων. Η επικοινωνία με το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ γίνονταν με τα Κινητά μας. Το σήμα του Wi-fi ήταν ασθενές έως ανύπαρκτο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε Επιστημονικά Ιατρικά άρθρα. 

Κύριε Δήμαρχε εάν είχε ενδιαφερθεί κάποιο σοβαρό άτομο από τον Δήμο σας να μας επισκεφθεί και να ακούσει τα προβλήματα της στέγασης είμαι πεπεισμένος ότι η καταλληλότερη στέγαση θα είχε βρεθεί από καιρό. Πλήρης αδιαφορία Κύριε Δήμαρχε. 

Κύριε Δήμαρχε ο χώρος στο ΙΚΑ Καματερού ευρέθη σε λιγότερο από ένα μήνα μετά από το ραντεβού με τον Κο Σαράντη. Ακολούθησε έγκριση του νέου χώρου από την Τεχνική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Κύριε Δήμαρχε πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Δήμο σας δεν είναι ο μόνος ο οποίος αναλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα της στέγασης. Σε όλες τις στεγάσεις της Αττικής τα λειτουργικά έξοδα τα αναλαμβάνει ο αντίστοιχος Δήμος. Αυτό είναι υποχρέωση όλων των Δήμων.


Κύριε Δήμαρχε του Ιλίου. Η απόφαση για την μετεστέγαση στο πρώην ΙΚΑ Καματερού δεν ελήφθη με Πολιτικά Κριτήρια όπως εσείς θέλετε να πιστεύετε αλλά με βάση την λογική. 


Κύριε Δήμαρχε την ΚΙΜ Ιλίου δεν την απομάκρυνε από το Ίλιο ούτε ο Υφυπουργός Υγείας ούτε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ αλλά οι λανθασμένες κινήσεις σας οι οποίες μας ανάγκασαν να το κάνουμε. Χάριν των λανθασμένων κινήσεων σας ευρέθη για το πλήρωμα ένας Καλύτερος χώρος στέγασης σε ένα ιδανικό σημείο. Η πρόσφατη καταγγελία του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιλίου με αριθμ. 186/2017 δεν εξυπηρετεί κανέναν και είναι περιττή. 

Κύριε Δήμαρχε αυτή η Καταγγελία δεν σας τιμά. Καιρός είναι να την ανακαλέσετε.

Κύριε Δήμαρχε πρόσφατα κατέρρευσε ένας πολίτης έξω από το Δημαρχείο Ιλίου. Όπως γνωρίζετε το περιστατικό παρελήφθη, αντιμετωπίσθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και διακομίσθη στο πλησιέστερο νοσοκομείο από απλό ασθενοφόρο (ασθενοφόρο με δυο διασώστες). Εσείς όμως αντιδράσατε υπερβολικά με καταγγελία του Προέδρου του ΕΚΑΒ καθώς και του Υφυπουργού Υγείας πιστεύοντας ότι αυτοί διώξανε την ΚΙΜ από το Ίλιο με αποτέλεσμα το περιστατικό να στερειθεί την αντιμετώπιση από την ΚΙΜ . Νομίζατε ότι εάν ήταν η ΚΙΜ στο Δήμο Ιλίου το περιστατικό θα είχε καλύτερη έκβαση. Και εγώ συμμερίζομαι την άποψή σας. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη έκβαση εάν εκείνη την χρονική στιγμή ήταν στην στέγαση του Ιλίου η σε κάποια άλλη στέγαση επίσης στο Ίλιο. Για να μπορέσει η ΚΙΜ να φθάσει σε επείγοντα περιστατικά του Ιλίου σε χρόνο ρεκόρ πρέπει Κύριε Δήμαρχε αυτή να βρίσκεται συνεχώς σε στέγαση του Δήμου Ιλίου. Αυτό όμως όπως αναφέρθη είναι αδύνατο να γίνει. 


Κύριε Δήμαρχε η ΚΙΜ ανήκει στο ΕΚΑΒ και όχι στον Δήμο Ιλίου. 

Κύριε Δήμαρχε το ΕΚΑΒ φροντίζει χωρίς διακρίσεις για όλους τους πολίτες και αυτό αποφασίζει πως και προς τα πού θα κινηθεί η ΚΙΜ. Το ΕΚΑΒ Κύριε Δήμαρχε λαμβάνει κλήσεις για επείγοντα περιστατικά κάθε ημέρα και όλο το 24ωρο. Τις περισσότερες από αυτές από άλλους Δήμους. Εάν αυτό δεν σας αρέσει τότε αυτό που σας μένει να κάνετε είναι ένα αίτημα στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργείο Υγείας για μόνιμη εγκατάσταση της ΚΙΜ σε στέγαση του Δήμου Ιλίου. Η ΚΙΜ καλείτε να βοηθήσει πολίτες από όλη την Δυτική Αττική. Μερικές φορές μπορεί να φθάσει μέχρι τον Ωρωπό. Όσο καιρό λείπει η ΚΙΜ από την στέγαση της περιστατικά της περιοχής επείγοντα η μη διακομίζονται από απλά ασθενοφόρα. 

Κύριε Δήμαρχε, επείγοντα περιστατικά έχουμε όλο το 24ωρο σε διαφορετικέ σημεία της Αττικής και όχι μόνο στο Ίλιο.

Κύριε Δήμαρχε μην στενοχωριέστε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στο Ίδρυμα Αναπήρων των Αγίων Αναργύρων καθώς και στο Περιστέρι στεγάζονται αρκετά απλά ασθενοφόρα τα οποία σε καθημερινή βάση όλο το 24ωρο διακομίζουν βαριά και άλλα περιστατικά από το Δήμο Ιλίου σε διάφορα Νοσοκομεία. Όπως καταλαβαίνετε χωρίς την συνδρομή των απλών ασθενοφόρων είναι αδύνατο μια ΚΙΜ να αντιμετωπίσει και να διακομίσει κάθε βαρύ περιστατικό του Ιλίου και της ευρύτερης περιοχής. Χωρίς την συνδρομή των απλών ασθενοφόρων θα είχαμε θρηνήσει πολλούς.
Αναρωτιέμαι Κύριε Δήμαρχε γιατί σε όλα αυτά τα χρόνια που στεγαζόμασταν στον Δήμο σας δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ επισήμως για καθυστερημένη διακομιδή ή για απώλεια ζωής κάποιου δημότη σας οφειλούμενη στην απουσία της ΚΙΜ στην χρονική στιγμή του συμβάντος από την στέγαση του Ιλίου ή για κακή διαχείριση της ΚΙΜ από το ΕΚΑΒ. 


Κάνετε λάθος Κύριε Δήμαρχε εάν νομίζετε ότι όσο καιρό είμασταν στην στέγαση του Δήμου σας διακομίζονταν επείγοντα περιστατικά μόνο από το Ίλιο. Το συντριπτικό ποσοστό των διακομιδών αφορούσε και αφορά περιστατικά εκτός του Δήμου Ιλίου. 

Αυτό σημαίνει Κύριε Δήμαρχε: 
1) Ότι ο αριθμός των βαριών περιστατικών τα οποία παρελήφθησαν με την ΚΙΜ από τον Δήμο Ιλίου ήταν μετρημένα στα δάκτυλα και 
2) Ότι η θνητότητα των βαριών περιστατικών με αφετηρία της ΚΙΜ από την στέγαση του Καματερού θα μειωθεί σημαντικά. 

Εσείς όμως Κύριε Δήμαρχε σπεύσατε να αξιοποιήσετε το ατυχές γεγονός έξω από το Δημαρχείο του Ιλίου δυσφημόντας το ΕΚΑΒ ότι το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον ασθενή δεν είχε απινιδωτή καθώς και την Ηγεσία του. 

Κύριε Δήμαρχε όλα τα ασθενοφόρα έχουν απινιδωτή. 

Κύριε Δήμαρχε εάν είχατε επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια έστω και μια φορά την στέγαση ή την ΚΙΜ Ιλίου αυτό δεν θα τολμούσατε να το πείτε. Παρ’ όλα ταύτα Κύριε Δήμαρχε να μείνετε ήσυχος εσείς, το Δημοτικό συμβούλιο και οι Δημότες σας ότι δεν θα αποκλειστείτε από τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ και της ΚΙΜ από την νέα στεγασή της στο ΙΚΑ Καματερού. Η ΚΙΜ δεν εγκαταλείπει το Ίλιον ούτε τους Δημότες της. Και από την καινούργια στέγαση η οποία βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο θα κάνουμε ότι είναι είναι δυνατό να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε κάλεσμα βοήθειας των Δημοτών σας.

Κύριε Δήμαρχε δεν είναι μόνο οι πολίτες του Δήμου Ιλίου η του Δήμου Καματερού-Αγίων Αναργύρων. Είναι όλοι οι πολίτες της Δυτικής Αττικής. Δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ των πολιτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πολίτες Έλληνες, Αλλοδαπούς, Αθίγγανους και Αλλόθρησκους.
Πρός έκπληξή μας διαπιστώθη ότι η καινούργια στέγαση εκτός του ότι δύσκολα συγκρίνεται με τις άλλες στεγάσεις της Αττικής βρίσκεται και σε ένα κομβικό σημείο με αποτέλεσμα Κύριε Δήμαρχε του Ιλίου να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους Πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει γρήγορη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες (Λεωφόρος Φυλής, Θηβών και Αττική Οδό).


Κύριε Δήμαρχε πρέπει να γνωρίζεται ότι η ΚΙΜ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός Δήμου ούτε έχει παραχωρηθεί σε αυτούς. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ. 


Κύριε Δήμαρχε δεν χρειάζεται να στενοχωριέσθε ούτε να ανησυχείτε για την Προνοσοκομειακή αντιμετώπιση των Δημοτών σας. Γι' αυτό φροντίζει ΤΟ ΕΚΑΒ. Σας διαβεβαιώ ως αρχαιότερος Ιατρός της ΚΙΜ Ιλίου ότι και από την καινούργια στέγαση στο Καματερό θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους Δημότες σας και για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής εάν χρειασθεί. Σας προσκαλώ να επισκεφθείτε την καινούργια στέγαση Καματερού. Θα Χαρούμε να σας ξαναδούμε.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Σπυριδώνου Σπυρίδων

Ορθοπαιδικός Ιατρός ΕΚΑΒ Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου