Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Προς αναζήτηση χώρου για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ!!!


Στην προσπάθεια εύρεσης χώρου για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Σερρών εντάσσεται η σημερινή επίσκεψη του Δ/ντή ΕΚΑΒ Καβάλας Θωμά Αγγελλόπουλου στις Σέρρες. Ο χώρος στο παλιό Νοσοκομείο Σερρών παραχωρείται για τη δημιουργία Τοπικής Μονάδας Υγείας και η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ είναι επιβεβλημένη.
«Υπάρχουν προτάσεις για χώρους , γιαυτό είμαι σήμερα εδώ, προκειμένου να τους επισκεφθούμε και να δούμε εάν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται» είπε ο κ. Αγγελόπουλος μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.
Η μετεγκατάσταση πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ευχής έργον εντός του 2017και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλεται κάθε προσπάθεια. Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Καβάλας συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιος Ματάκος και στη συνέχεια επισκέφθηκε τους προτεινόμενους χώρους για τη μετεγκατάσταση του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Σερρών.
Ο κ. Αγγελόπουλος ερωτώμενος για ελλείψεις στον στόλο του ΕΚΑΒ και στο προσωπικό του, είπε πως η κατάσταση είναι πολλή καλή σήμερα και επιτυχώς αντιμετωπίστηκαν όλα τα περιστατικά όπου προέκυψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου