Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Τμήμα Εκπαίδευσης & Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ διοργανώνουν από κοινού προγράμματα πρόληψης ατυχημάτων σε σχολεία!!!


Με αφορμή το θάνατο ενός μαθητή του ΕΠΑΛ Γαλατσίου, οδηγού μοτοσυκλέτας που έχασε τη ζωή του από σύγκρουση με Ι.Χ. έγινε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ. στο 1ο ΕΠΑΛ Γαλατσιου, στο συγκρότημα Γκράβας, εκπαίδευση των μαθητών για την πρόληψη των ατυχημάτων.


Οι εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο SOS Τροχαία Εγκλήματα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων - Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν περίπου 40 μαθητές, από 16 έως 18 ετών (περιλαμβάνονται και οι πρώην συμμαθητές του θύματος).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή διάλεξης (power point) και "επίδειξη" από τον Σπ. Λαζούρα σε ότι έχει σχέση με μοτο - σωστικά μέσα - παρεμβάσεις κ.λ.π. Συνολική διάρκεια περίπου 2 σχολικές ώρες.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης για την πρόληψη των ατυχημάτων, εντάσσονται στην συνεργασία δράσης του Τμήματος Εκπαίδευσης μαζί με το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ και το Επιστημονικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου