Τρίτη 17 Απριλίου 2018

2.190 μόνιμες θέσεις μέσα στο καλοκαίρι, σε 11 προκηρύξεις


Στις 2.190 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες σε μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.
Ορισμένες από τις προκηρύξεις έχουν ήδη ξεκινήσει ή ξεκινούν τις επόμενες μέρες, άλλες βρίσκονται στο Εθνικό Τυπογραφείο και ορισμένες στα γραφεία του ΑΣΕΠ προκειμένου να δρομολογηθούν.
Πρόκειται συνολικά για έντεκα προκηρύξεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι, ώστε στη συνέχεια σταδιακά να ξεκινήσουν οι προσλήψεις των επιτυχόντων.

40 μόνιμοι διασώστες στο ΕΚΑΒ

Στην πρόσληψη 40 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το ΕΚΑΒ το επόμενο διάστημα. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και το σχετικό αίτημα έχει ήδη υποβληθεί.
Με το υπ' αριθμ. Α2β/Γ.Π.90177/16-01-2018 έγγραφο του υπουργείου Υγείας για την πλήρωσης σαράντα (40) κενών οργανικών θέσεων του κλάδου Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ, ενώ με ΚΥΑ της τ. αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου έχει γίνει και σχετικά κατανομή 3 θέσεων για προστατευόμενα πρόσωπα του νόμου 2643/1998, η πρόσληψη των οποίων θα γίνει μέσω ΟΑΕΔ.
Για τη θέση του διασώστη ζητούνται: Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής (κύριος και α' επικ.).
Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση θέσεων από υποψηφίους με το προαναφερόμενο δίπλωμα, ενώ γίνεται δεκτός απολυτήριος τίτλος Ελληνικού Λυκείου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου